Απόψε : Η Παιδική – Νεανική Συμφωνική Ορχήστρα της Αρχιεπισκοπής Αθηνών στο Αργοστόλι

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 30 Αυγούστου 2014 10:03

Απόψε : Η Παιδική – Νεανική Συμφωνική Ορχήστρα της Αρχιεπισκοπής Αθηνών στο Αργοστόλι

Αγαπητοί συμπολίτες , Η Χορωδία & Μαντολινάτα Αργοστολίου έχει προσκαλέσει για το Σάββατο 30 Αυγούστου 2014 και ώρα 21:00 στον Αύλειο χώρο του Ξενία , την Παιδική – Νεανική Συμφωνική Ορχήστρα , που λειτουργεί υπό την αιγίδα της Ι. Αρχιεπισκοπής Αθηνών.

Ορχήστρα θα παρουσιάσει ένα ποικίλο σύγχρονο πρόγραμμα , υπό την Διεύθυνση της Μαέστρου Νίνας Πατρικίδου .
Για την είσοδο στην συναυλία θα δώσετε μια μικρή οικονομική ενίσχυση , 5 Ε .

Την άλλη μέρα Κυριακή 31 Αυγούστου , ο π. Αντώνιος Μπεζαϊτης , επικεφαλής της αποστολής της Ορχήστρας , θα συλλειτουργήσει με τους δικούς μας Ιερείς , στον μεγάλο Ναό του Αγίου Γερασίμου στα Ομαλά , όπου θα ψάλλει και χορωδία .

Σας καλούμε λοιπόν να παρακολουθήσετε την συναυλία και την Θ. Λειτουργία στον Αγ. Γεράσιμο , για να ενισχύσετε , την προσπάθεια που κάνει ο Σύλλογός μας για την μουσική Παιδεία στον Τόπο μας , αλλά και τα ταλαντούχα αυτά παιδιά της Ορχήστρας , που έχουν αφιερωθεί στον δρόμο της μουσικής .

Με την ευκαιρία ευχαριστούμε την Ι. Αρχιεπισκοπή Αθηνών για την αποδοχή της πρόσκλησης και προσωπικά , τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο , για την έγκριση της πρόσκλησής μας και τις ευχές και ευλογίες που μας έστειλε .

Προσκλήσεις μπορείτε να πάρετε από τους χορωδούς και μουσικούς , τους φίλους της χορωδίας και τα καταστήματα ΧΡΥΣΑΣ ΣΤΑΜΑΤΕΛΑΤΟΥ ( Βιβλιοπωλείο ) , ΓΙΑΝΝΗ ΝΕΟΦΥΤΟΥ ( Χαρτικά ) & ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ ΠΕΤΡΑΤΟΥ ( ΟΠΑΠ ) .

Σας περιμένουμε λοιπόν όλους το Σάββατο 30 Αυγούστου και ώρα 9μμ. στον Αύλειο χώρο του ΞΕΝΙΑ και την Κυριακή 31 Αυγούστου και ώρα 9:00 στον Αγ. Γεράσιμο .

Το Δ.Σ. της ΧΟΡΩΔΙΑΣ & ΜΑΝΤΟΛΙΝΑΤΑΣ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ

"Στη συναυλία θα παρουσιαστούν έργα των P. I. Tchaikovsky, G. Bizet, N. Rimsky-Korsakov J. Srrauss, D. Shostakovich, Μ. Χατζηδάκι καθώς και μουσική από τον παγκόσμιο κινηματογράφο.

Εκτός από τα παιδιά και τους νέους μουσικούς της ορχήστρας σ' αυτή την συναυλία , συμμετέχουν οι σολίστ:

Κωτσοπούλου Νεφέλη - φλάουτο
Μπόντης Γιάννης – τρομπόνι

Στη συναυλία θα παρουσιαστεί το κουαρτέτο Cinema Wind Ensemble:

Σωφρόνης Αλέξανδρος - τρομπέτα
Μπίκας Θωμάς - κλαρινέτο
Ανθόπουλος Ανδρέας - φαγκότο
Μπόντης Γιάννης - τρομπόνι

Διευθύνει η Νίνα Πατρικίδου."

ποστερ