Γονείς 2ου Δημοτικού για επισκευές στο σχολείο: Όχι άλλες υποσχέσεις κ. Δήμαρχε !

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 13 Αυγούστου 2014 11:39

Γονείς 2ου Δημοτικού για επισκευές στο σχολείο: Όχι άλλες υποσχέσεις κ. Δήμαρχε !

ΣΥΛΛΟΓΟΣ   ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ 2ΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΕΠΙΣΚΕΥΗ  ΣΧΟΛΕΙΟΥ

Αγαπητοί γονείς,

Σας ενημερώνουμε ότι όσον αφορά τις επισκευές που είναι απαραίτητες στο σχολείο μας (μετά τους σεισμούς) ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ.

Κατόπιν προγραμματισμένου ραντεβού (12/8/2014) του Δ.Σ του συλλόγου μας με τον κύριο Δήμαρχο και τον υπεύθυνο μηχανικό του δήμου, (σε κάπως … τεταμένη ατμόσφαιρα), αποσπάσαμε την υπόσχεση ότι θα ξεκινήσουν άμεσα οι επισκευές του σχολείου μας, σε διαφορετική περίπτωση θα έχουμε εκ νέου συνάντηση με τον δήμαρχο σε μια εβδομάδα.

Εμείς ελπίζουμε  μέσα σε αυτή την εβδομάδα να βρεθούν τα συνεργεία του δήμου στο σχολείο μας και να γίνουν οι ενδεδειγμένες επισκευές και συντηρήσεις τις οποίες έχει ζητήσει πολλάκις ο διευθυντής μας (με τελευταίο έγγραφό  του προς τον δήμο για την συντήρηση του σχολείου στις 20/6/2014 ).

Εκφράζουμε την ανησυχία μας και περιμένουμε από τον κύριο Σολωμό αυτή την φορά κατόπιν της παρέμβασης του δημάρχου να ασχοληθεί με εμάς. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι αυτή τη φορά θα τηρήσουν την υπόσχεσή τους και τα παιδιά μας στις 11/9 να ξεκινήσουν κανονικά το σχολείο τους.

Στέλνουμε μήνυμα στον κύριο Παρίση:

ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ  ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ!!!

ΟΧΙ ΑΛΛΕΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ     

 (όπως το έγγραφο που λάβαμε προεκλογικά σχετικά με την ασφαλτόστρωση του προαυλίου και το στέγαστρο στην κεντρική είσοδο, αιτήματα πολλών ετών των γονέων του σχολείου μας).

Αγαπητοί γονείς θα ενημερωθείτε μέσω διαδικτύου για την πορεία ή μη των επισκευών του κτηρίου μας. Για την περίπτωση που δεν γίνουν οι επισκευές θα κληθείτε σε έκτακτη γενική συνέλευση ώστε να αποφασίσουμε  από κοινού δυναμικές κινητοποιήσεις.

 ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΤΟ ΔΕΚΑΠΕΝΤΑΥΓΟΥΣΤΟ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΕΙΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΠΙΣΚΕΥΑΣΤΕΙ.  ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ;

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

              




00 inkefalonia general ad 300X250