Απάντηση Δήμου σε δημοσιεύσεις σχετικά με το δρόμο Σκάλας

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 23 Φεβρουαρίου 2013 14:28

Απάντηση Δήμου σε δημοσιεύσεις σχετικά με το δρόμο Σκάλας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΘΕΜΑ: ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ “ΚΙΤΡΙΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ” ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΤΗΣ ΣΚΑΛΑΣ

       Ο Δήμος Κεφαλλονιάς εξέδωσε χθες δελτίο τύπου για την αποκατάσταση του δρόμου της Σκάλας και την επίσκεψη του Δημάρχου στην περιοχή. Για μία ακόμη φορά όμως αυτό έγινε αντικείμενο πλαστογράφησης και παραπληροφόρησης από το γνωστό πια “κίτρινο site” του διαδικτύου και την ιδιοκτήτριά του που έχουν επιδοθεί σε έναν λυσσαλέο αγώνα κατασυκοφάντησης της προσπάθειας της Δημοτικής Αρχής να επιλύσει τα προβλήματα του νησιού μας.

      Προς αποκατάσταση της αλήθειας και προς ενημέρωση των δημοτών, η Δημοτική Αρχή θέλει να υπογραμμίσει τα παρακάτω:

  1. Είναι σε όλους γνωστό (και στην κ. Χιόνη πρωτίστως) ότι η όλη αναστάτωση με τον δρόμο της Σκάλας δημιουργήθηκε όταν η ΕΔΕΛ αποφάσισε την οριστική απένταξη του έργου της Αποχέτευσης Σκάλας αναγκάζοντας τον εργολάβο του έργου να προχωρήσει σε διακοπή εργασιών. Είναι επίσης σε όλους γνωστό ότι κύριος υπεύθυνος για την απένταξη του έργου είναι ο άνθρωπος από τον οποίο εδώ και λίγο καιρό η κ. Χιόνη ζητούσε εγγράφως και γονυπετής συγγνώμη: Ο πρώην Δήμαρχος Ελειού-Πρόννων Κώστας Ζαπάντης.
  2. Όταν στο δελτίο τύπου αναφέρουμε τους “εμπόρους της μιζέριας και της γκρίνιας”, εννοούμε όλους αυτούς τους ανώνυμους επιστολογράφους που “φιλοξενεί” συνεχώς η κ. Χιόνη στο site της και οι οποίοι δεν κάνουν άλλη δουλειά από το να συκοφαντούν και να λασπώνουν “εργολαβικά” την οποιαδήποτε προσπάθεια της Δημοτικής Αρχής. Βεβαίως δεν είναι λίγοι αυτοί που ισχυρίζονται ότι μεταξύ των δήθεν ανώνυμων αγανακτισμένων  είναι και η ίδια η κ. Χιόνη που γράφει άλλοτε με το τάδε ψευδώνυμο και άλλοτε με το δείνα...
  3. Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι και αυτή η ανακοίνωσή μας θα “κατέβει” πολύ γρήγορα από τις μπροστινές σελίδες του “κίτρινου” site καθώς θα εφαρμοστούν για μία ακόμη φορά τα γνωστά “τρυκ” που “εξαφανίζουν” ως “διά μαγείας” τις ανακοινώσεις του Δήμου...Και θα παραμένουν πρωτοσέλιδα η “γκρίνια”, η “μιζέρια” και η “κατασυκοφάντηση” της Δημοτικής Αρχής. Γνωρίζουμε πολύ καλά επίσης ότι 1,5 χρόνο τώρα η κ. Χιόνη και το “κίτρινο” site της δεν έχουν βρει τίποτε θετικό σε αυτή την προσπάθεια της Δημοτικής Αρχής. Πληροφορούμε όμως την κ. Χιόνη ότι θα καταναλώσει ακόμη πολύ μελάνι στα επόμενα δύο χρόνια προσπαθώντας-χωρίς όμως επιτυχία-να φέρει σε πέρας την “διατεταγμένη υπηρεσία” αποδόμησης της δημοτικής αρχής. Διότι την ιστορία γράφουν οι νικητές και στο τέλος αυτή θα βρεθεί και πάλι στην πλευρά των ηττημένων.

 

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ 


Ετικέτες:


00 inkefalonia general ad 300X250