Επίσκεψη στο Αστυνομικό Τμήμα Παλικής πραγματοποίησε το προεδρείο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Κεφαλονιάς και Ιθάκης

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 19 Ιουλίου 2014 01:20

Επίσκεψη στο Αστυνομικό Τμήμα Παλικής πραγματοποίησε το προεδρείο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Κεφαλονιάς και Ιθάκης

Επίσκεψη στο Αστυνομικό Τμήμα Παλικής στο Ληξούρι πραγματοποίησε την 18/07/2014 το προεδρείο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Κεφαλονιάς και Ιθάκης. Το προεδρείο συναντήθηκε με τον διοικητή της υπηρεσίας και με το αστυνομικό προσωπικό.

Τα βασικότερα θέματα που συζητήθηκαν ήταν η έλλειψη αστυνομικού προσωπικού, εργασιακά θέματα, έλλειψη υλικοτεχνικού εξοπλισμού και η κατάσταση του υπηρεσιακού κτηρίου.

Η ένωση θα επικεντρώσει τις προσπάθειες της για την επίλυση της έλλειψης του αστυνομικού προσωπικού και την προμήθεια υλικοτεχνικού εξοπλισμού για την κάλυψη των υπηρεσιακών αναγκών . Τέλος άμεση προτεραιότητα τις επόμενες ημέρες θα έχει η αναζήτηση τρόπου αποκατάστασης των φθορών που έχει υποστεί το κτήριο λόγω των πρόσφατων σεισμών στην Κεφαλονιά και της βελτίωσης της εικόνας του κτηρίου γενικότερα.

Αργοστόλι 18/07/2014

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                            Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΣ Κων/νος                         ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Αθανάσιος




00 inkefalonia general ad 300X250