Συνάντηση ΔΣ Αστυνομικών Υπαλλήλων με τον Αστυνομικό Διευθυντή Ανδρέα Αυγέρη

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 15 Ιουλίου 2014 20:17

Συνάντηση ΔΣ Αστυνομικών Υπαλλήλων με τον Αστυνομικό Διευθυντή Ανδρέα Αυγέρη

ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΚΕΦ/ΝΙΑΣ & ΙΘΑΚΗΣ Πραγματοποιήθηκε σήμερα 15 Ιουλίου 2014 συνάντηση του Διοικητικού Συμβουλίου της ένωσης μας με τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. ΑΥΓΕΡΗ Ανδρέα . Στην συνάντηση συμμετείχαν ο Αστυνομικός Υποδιευθυντής ΜΑΧΑΙΡΙΔΗΣ Μιλτιάδης και ο Αστυνόμος Α ΓΙΑΝΝΑΤΟΣ Γεώργιος. Ήταν η πρώτη συνάντηση που πραγματοποίησε το προεδρείο της ένωσης ,μετά την πρόσφατη εκλογή του, στα πλαίσια ενός κύκλου συναντήσεων με υπηρεσίες και φορείς για τα αστυνομικά θέματα των αστυνομικών υπαλλήλων και της αστυνομίας στην Κεφαλονιά και την Ιθάκη. Ο πρόεδρος της ένωσης ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΣ Κων/νος αναφέρθηκε εν πρώτης στο συνδικαλιστικό θεσμό , την σημασία του , τη θέση του και τους σκοπούς που πρέπει να υπηρετεί. Εν συνεχεία τέθηκαν θέματα που σχετίζονται με τους αστυνομικούς υπαλλήλους και την τοπική αστυνομία.

Τα κυριότερα θέματα που συζητήθηκαν ήταν η αναδιάρθρωση των αστυνομικών υπηρεσιών στην Κεφαλονιά και Ιθάκη με τον πρόσφατο νόμο και το νέο μοντέλο αστυνόμευσης γενομένης ειδικής μνείας στα προβλήματα και τις δυσλειτουργίες που έχουν προκύψει από την αναδιάρθρωση η οποία έχει προκαλέσει τεράστια διοικητικά κενά ,η επάνδρωση των αστυνομικών υπηρεσιών , η απαλλαγή της αστυνομίας από ξένα καθήκοντα (όπως στον κρατικό αερολιμένα) ,η λειτουργικότητα των υπηρεσιακών κτηρίων ιδιαίτερα στις περιφερειακές υπηρεσίες, οι εποχούμενες περιπολίες στην περιφέρεια, η ενσωμάτωση και τα καθήκοντα του προσωπικού της πρώην δημοτικής αστυνομίας κ.α.

Η συνάντηση έγινε θεσμικά και σε κλίμα συναδελφικότητας. Ο αστυνομικός διευθυντής συνεχάρη το νέο διοικητικό συμβούλιο και δήλωσε ότι η συνεργασία διοίκησης και συνδικαλιστικού οργάνου σε θεσμικό επίπεδο είναι δεδομένη και αναγκαία για το καλύτερο των αστυνομικών υπαλλήλων και του αστυνομικού έργου γενικότερα.

Αργοστόλι 15/07/2014

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                             Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΣ Κων/νος             ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Αθανάσιος




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250