"Μύρτος SOS" φωνάζουν αγανακτισμένοι κάτοικοι και επαγγελματίες της Πυλάρου

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 02 Ιουλίου 2014 13:20

"Μύρτος SOS" φωνάζουν αγανακτισμένοι κάτοικοι και επαγγελματίες της Πυλάρου

ΜΥΡΤΟΣ SOS Το παρακάτω έγγραφο, θα θέλαμε να σημειώσουμε προκαταβολικά, ότι δεν είναι μία πρωτοβουλία υπαγορευόμενη από εμπάθεια αλλά αποτυπώνει την αγανάκτηση των πολιτών της Κεφαλονιάς και όχι μόνο! Η Κεφαλονιά, ένα από τα ωραιότερα νησιά του Ιονίου, φιλοξενεί εκατοντάδες χιλιάδες κόσμου κάθε καλοκαίρι και πολλές φορές μάλιστα ανανεώνουν το ραντεβού τους για τα επόμενα καλοκαίρια! Οι διακρίσεις της πολλές και συγκεκριμένα για τη παραλία του Μύρτου.

Φέτος , όπως όλοι γνωρίζουμε, το νησί μας επλήγη από έναν αρκετά δυνατό σεισμό που δυστυχώς άφησε τα σημάδια του σε όλο το νησί. Ο Μύρτος δεν αποτέλεσε εξαίρεση!

Σήμερα, 5 μήνες μετά, εν μέσω της τουριστικής εποχής, οι ιθύνοντες αποφασίζουν να «κλείσουν» τον Μύρτο και να καταδικάσουν τον τουρισμό! Η Κεφαλονιά είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την παραλία του Μύρτου και εύλογο είναι ο αποκλεισμός της παραλίας να αποτελεί ανασταλτικό παράγοντα επισκεψιμότητας του νησιού.

Το χρονικό περιθώριο υπήρχε αλλά προφανώς έμεινε ανεκμετάλλευτο γιατί μάλλον οι αρμόδιοι παρασύρθηκαν από το προεκλογικό κλίμα της χώρας!

Ο Μύρτος δεν ανήκει μόνο στα Διβαράτα αλλά σε όλη τη Κεφαλονιά. Το διαδίκτυο έχει βομβαρδιστεί από την είδηση του αποκλεισμού της διασημότερης παραλίας του νησιού με αποτέλεσμα να υπάρχουν ακυρώσεις κρατήσεων, τα μαγαζιά να υπολειτουργούν και οι κάτοικοι που γεννήθηκαν και μεγάλωσαν σε αυτό το τόπο να αντιμετωπίζουν την απαγόρευση προσβασιμότητας.

Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΩΝ ΤΟΥΡΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΜΕΛΗΜΑ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΟΙΑΣΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ, ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΣΤΗΡΙΓΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ.

Βρισκόμαστε στα μέσα μιας οικονομικής κρίσης, έχουμε να παλέψουμε για να επιβιώσουμε και αντί να συσπειρωθούμε και να πολεμήσουμε μαζί, βρισκόμαστε αντιμέτωποι με την ελληνική πολιτική ηγεσία!

Ο Μύρτος και η κάθε ελληνική παραλία αποτελεί συμφέρον όλων μας! Γιατί καταστρέφουμε μόνοι μας τη χώρα μας; Πριν ακόμη να είναι αργά ας ανταποκριθούμε όλοι στο κάλεσμα αυτό και ας δείξουμε έμπρακτα την αγάπη μας για την Ελλάδα! Ας ευχηθούμε οι αρμόδιοι να αφυπνιστούν και να πράξουν αναλόγως!

Ολοκληρώνοντας, ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ υπήρξε χθες η συμπεριφορά του κ. Υπουργού προς τους κατοίκους των Διβαράτων, αφού μας αποκάλεσε ανόητους, κακομαθημένους, συμφεροντολόγους και Χρυσαυγίτες!!!!

ΟΙ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ – ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΠΥΛΑΡΟΥ


Ετικέτες:


ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250