Θεόφιλος : Απάντηση σε ανώνυμους λιβελογράφους και εκβιαστές

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 30 Ιουνίου 2014 11:37

Θεόφιλος : Απάντηση σε ανώνυμους λιβελογράφους και εκβιαστές

Σχετικά με τα τελευταία δημοσιεύματα που αφορούν την εμπλοκή μου στην εταιρεία ΚΥΜΟΘΟΗ και τη συνεργασία μου με τον κ. Λυκούδη, έχω να δηλώσω τα κάτωθι:

Δυστυχώς για μένα δεν είμαι ούτε μέτοχος ούτε συνέταιρος στην εταιρεία ΚΥΜΟΘΟΗ του Χαράλαμπου Λυκούδη (αν ήμουν θα σήμαινε ότι θα ήμουν κάτοχος περιουσιακών στοιχείων). Η συμμετοχή μου μέχρι την 01/05/2013 και η εμπλοκή μου αφορά μόνο τη λειτουργία του λογιστικού μου γραφείου και τη φοροτεχνική μου συνεργασία με την εν λόγω εταιρεία.

Ξεκαθαρίζω επίσης ότι η συμμετοχή μου και ο ορισμός μου ως επικεφαλής της ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΝΩΜΕΝΗ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ έχει να κάνει σχέση με την αναγκαιότητα  πολιτικής έκφρασης και όχι έκφρασης προσωπικής εμπάθειας, απωθημένων ή ξεκαθαρίσματος προσωπικών λογαριασμών  με τον κ. Παρίση, τον κ. Λυκούδη, τον κ. Ανουσάκη ή κάποιον άλλο.

Η παρουσία μου στις τελευταίες αυτοδιοικητικές εκλογές είχε να κάνει με πρόταση, πρόγραμμα, ικανούς συνεργάτες, κατάθεση ψυχής 307 συνυποψήφιων μου για προσφορά στον τόπο μας.

Η προσπάθεια μας τάραξε τα νερά της πολιτικής ζωής του νησιού μας. Είμαστε η μοναδική δημοτική παράταξη που μετά τις εκλογές χτυπιέται σκληρά και από τη δημοτική αρχή και από τις άλλες δυνάμεις που με την ανοχή τους καταδίκασαν πέντε χρόνια τον τόπο.

Ο εκβιασμός σε μένα για τη δημοσιοποίηση του πορίσματος για τον πρώην Δήμο Λειβαθούς αλλά και άλλου είδους χυδαία ανώνυμα δημοσιεύματα, δεν θα ανακόψουν την απόφαση να ζητάμε στοιχεία από τη δημοτική αρχή και να ασκήσουμε για πέντε χρόνια τα καθήκοντα της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου  Κεφαλλονιάς.

Η προσπάθεια μας να κάνουμε την Κεφαλονιά Νησί Ζωής συνεχίζεται.

Θεόφιλος Μιχαλάτος

Επικεφαλής της

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΝΩΜΕΝΗ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ