Έδωσε απαντήσεις ο Θεόφιλος Μιχαλάτος στον Cosmos 965 για το Επιμελητήριο

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 20 Ιουνίου 2014 11:09

Έδωσε απαντήσεις ο Θεόφιλος Μιχαλάτος στον Cosmos 965 για το Επιμελητήριο

Πιστικές απαντήσεις έδωσε το μεσημέρι της Πέμπτης με συνέντευξη που παραχώρησε στον Ρ/Φ  Cosmos 965 και στην εκπομπή του Δημήτρη Αλοϊζου «Στα υπόγεια είναι η θέα», o πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κεφαλονιάς και Ιθάκης Θεόφιλος Μιχαλάτος, σχετικά με την κριτική που δέχεται τον τελευταίο καιρό από τον πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου «Η Κράνη» Σταύρο Σπαθή για το Επιμελητήριο.

 «Καλώ δημόσια, σαν Πρόεδρος του Επιμελητηρίου, όλους τους Συνδικαλιστικούς φορείς του Εμποροεπαγγελματικού Τομέα, τους Τοπικούς άρχοντες, Δήμαρχο Αλέξανδρο Παρίση, το νέο Περιφερειάρχη Θόδωρο Γαλιατσάτο, την Βουλευτή του νομού Αφροδίτη Θεοπεφτάτου, τους επαγγελματίες του Τουρισμού και τους εκπροσώπους των Πολιτικών κομμάτων, να κάτσουμε γύρω στο ίδιο τραπέζι, παραμερίζοντας κάθε αντίθεση και αντιπαλότητα, προκειμένου να συζητήσουμε σοβαρά τα καυτά προβλήματα που αντιμετωπίζουμε όλοι μα όλοι και αφορούν την επιβίωση των επιχειρήσεών μας» τόνισε μεταξύ άλλων ο κ. Μιχαλάτος και συνέχισε: «Η πολιτεία, μας έχει εγκαταλείψει. Εμείς τι θα κάνουμε, θα πεθάνουμε ή θα αγωνιστούμε δυναμικά; Το Επιμελητήριο δεν είναι συνδικαλιστικός φορέας αλλά θεσμός, έχουμε κάνει ό,τι πρέπει και ό,τι μας επιτρέπεται από τον νόμο, προκειμένου να αναδείξουμε και να βοηθήσουμε στην επίλυσή των προβλημάτων μας.

Άλλοι που θα έπρεπε, δεν έχουν σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και κατηγορούν εμένα που δυστυχώς εκ του νόμου, δεν μπορώ να κάνω τίποτα περισσότερο από αυτά που έχω κάνει στην μέχρι σήμερα θητεία μου».

Ακούστε παρακάτω όλη την ενδιαφέρουσα συνέντευξή του στον Cosmos 965

 


Record music and voice >>




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250