Ανακοίνωση-καταγγελία από την Αδέσμευτη Πρωτοβουλία Δημοτικών Υπαλλήλων Δήμου Κεφαλονιάς

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 24 Μαΐου 2014 11:54

Ανακοίνωση-καταγγελία από την Αδέσμευτη Πρωτοβουλία Δημοτικών Υπαλλήλων Δήμου Κεφαλονιάς

Η Αδέσμευτη Πρωτοβουλία Δημοτικών Υπαλλήλων Δήμου Κεφαλονιάς, καταγγέλλει τις ωμές απειλές, τις τελευταίες ημέρες, εξωθεσμικών παραγόντων, «επισκεπτών» και λιγοστών επίορκων υπηρεσιακών παραγόντων-συμβούλων εναντίον προϊσταμένων μονάδων και δημοτικών υπαλλήλων, οι οποίοι δεν υπακούουν σε προδήλως παράνομες εντολές, για την σύνταξη δεκάδων συμβάσεων απευθείας ανάθεσης εικονικών αλλά και κατατμημένων έργων και υπηρεσιών.

Οι δημοτικοί υπάλληλοι που δεν ενδίδουν στις αθλιότητες των κολαούζων ενός κλειστού συστήματος αυταρχικής διοίκησης του Δήμου-Λάφυρο βρίσκονται πλέον στο στόχαστρο.

Σύντομα όλοι αυτοί οι παρασιτικοί μηχανισμοί θα λάβουν την απάντηση που τους αρμόζει. Αυτοί και οι επίορκοι υπάλληλοι που τους ακολουθούν, καταπατώντας κάθε έννοια αρχών δημόσιας διοίκησης.

Συστράτευση και αγώνας για την ανατροπή της σάπιας διοίκησης του Δήμου μας.

Οι δημοτικές παρατάξεις καλούνται να προστατεύσουν τα ανιδιοτελή στελέχη του Δήμου που δεν ενδίδουν σε αλλότρια συμφέροντα.

Καλούμε τους συναδέλφους Δημοτικούς Υπαλλήλους να συνεχίσουν χωρίς φόβο το έργο τους με αυταπάρνηση για την εξυπηρέτηση των συμπολιτών μας.

Αυτοί που τους εκβιάζουν και τους απειλούν σύντομα θα απολογηθούν.

ΕΞΩ ΟΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ

ΑΔΕΣΜΕΥΤΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ

ΔΗΜΟΥ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ




00 inkefalonia general ad 300X250