Εντατικοί έλεγχοι από τις αστυνομικές υπηρεσίες των Ιονίων Νησιών το τελευταίο δεκαπενθήμερο

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 13 Μαΐου 2014 14:48

Εντατικοί έλεγχοι από τις αστυνομικές υπηρεσίες των Ιονίων Νησιών το τελευταίο δεκαπενθήμερο

Οι έλεγχοι πραγματοποιήθηκαν στοχευμένα κατά περίπτωση, για την αντιμετώπιση διαφόρων μορφών παραβατικότητας Στοχευμένους αστυνομικούς ελέγχους πραγματοποίησαν το τελευταίο δεκαπενθήμερο κλιμάκια αστυνομικών, των Υπηρεσιών της Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ιονίων Νήσων και της αντίστοιχης Περιφερειακής Διεύθυνσης Ασφαλείας, σε Κέρκυρα, Ζάκυνθο, Κεφαλονιά και Λευκάδα. Οι έλεγχοι κάλυψαν ευρύ φάσμα των αρμοδιοτήτων των αστυνομικών υπηρεσιών και είχαν κυρίως προληπτικό προσανατολισμό στοχεύοντας στην προστασία των τοπικών κοινωνιών από διάφορες μορφές παραβατικών συμπεριφορών.  

Συνολικά διατέθηκαν 83 αστυνομικοί και 33 οχήματα και κατά τους ελέγχους:

• Ελέχθησαν 690 οχήματα και 166 ημεδαποί και αλλοδαποί
• Βεβαιώθηκαν 50 παραβάσεις σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος και 196 παραβάσεις του Κώδικά Οδικής Κυκλοφορίας , το μεγαλύτερο μέρος των οποίων αφορούσε επικίνδυνες παραβάσεις.
• Συνελήφθησαν εννέα ημεδαποί και αλλοδαποί για παρεμπόριο, παράνομη παραμονή στην χώρα, κλοπή δίκυκλη μοτοσυκλέτας και παραβάσεις σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Οι έλεγχοι θα συνεχιστούν καθ' όλη την διάρκεια της θερινής περιόδου με στόχο την πρόληψη της παραβατικότητας στις τουριστικές περιοχές των Ιονίων Νησιών.




00 inkefalonia general ad 300X250