Αγώνας φιλίας και αγάπης ανάμεσα σε Παλληξουριακό και Σώματα Ασφαλείας

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 23 Απριλίου 2014 08:35

Αγώνας φιλίας και αγάπης ανάμεσα σε Παλληξουριακό και Σώματα Ασφαλείας

Έναν διαφορετικό αγώνα ποδόσφαιρου παρακολούθησαν οι λιγοστοί φίλαθλοι που βρέθηκαν στο γήπεδο του Αγίου Αντωνίου στο Ληξούρι το απόγευμα της Δευτέρας του Πάσχα. Λιμενικό και Πυροσβεστική ένωσαν τις δυνάμεις τους πιστοποιώντας με τον καλύτερο τρόπο την από κοινού δράση τους για την ασφάλεια του πολίτη, και αντιμετώπισαν την ομάδα του Παλληξουριακού σε ένα παιχνίδι που αρχικά είχε φιλανθρωπικό χαρακτήρα. Αλλά η μη προσέλευση κόσμου του άλλαξε ρότα σε ένα παιχνίδι φιλίας, αγάπης και αλληλεγγύης για την προσφορά των σωμάτων ασφαλείας στο νησί μας ειδικά τους τελευταίους μήνες.

Οι άσχημες καιρικές συνθήκες και οι ισχυροί άνεμοι απότρεψαν τον κόσμο να έρθει, αλλά δεν στάθηκαν εμπόδιο στο να γίνει ένα όμορφο παιχνίδι με νικήτρια την ομάδα του Παλληξουριακού (3-1). Αξίζει τον κόπο να αναφέρουμε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν σε αυτήν την προσπάθεια.


Για τον Παλληξουριακό έπαιξαν: Κονταρίνης, Λούλουδας, Αδηλίνης Χρ., Ζερβός, Αντωνάτος Ηλ., Αντωνάτος Β., Τσίγκανος, Παπαδάτος Δ., Μαυροειδής, Ζάβαλης. Αραβαντινός Κ Πρεντάνος Χ. Δελαπόρτας, Μπράτι, Ρεπούσης, Μάστορας, Ζακυνθινός.


Για τα Σώματα ασφαλείας έπαιξαν: Μοσχονάς, Κουρούκλης, Ρασόπουλος, Γεωργόπουλος Ν., Γεωργόπουλος Αγγ., Λυμπερόπουλος, Μανδηλάρης, Τσιμπούκης, Κοσμάτος, Τζωρτζάτος Δ., Τζωρτζάτος Χρ. Αμπατζόγλου.

Μάκης ΜοσχόπουλοςΦόρτωση…

Φόρτωση…