Υποψήφιος με την Ανεξάρτητη Ενωμένη Κεφαλονιά στον Πόρο ο Οδυσσέας Γαλιατσάτος

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 18 Απριλίου 2014 11:04

Υποψήφιος με την Ανεξάρτητη Ενωμένη Κεφαλονιά στον Πόρο ο Οδυσσέας Γαλιατσάτος

Και στις εκλογές τις 18ης Μαίου οι πολίτες θα ψηφίσουν και πάλι.

Πέρα και πάνω από τα κόμματα, καλώ όλους του πολίτες του τόπου μας να έρθουν μαζί μας. Καλώ ειδικά τις νέες και τους νέους του χωρίου μας, για μια νέα ελπιδοφόρα προσπάθεια !

Πιστεύω ότι το μέλλον της περιοχής μας είναι ΕΥΘΥΝΗ όλων μας. Στις σύγχρονες κοινωνίες οι στόχοι και οι αποφάσεις διαμορφώνονται μέσα από ομάδες ενεργών πολιτών.

Δεν μπορούμε εύκολα να αλλάξουμε τη νοοτροπία στην κεντρική σκηνή. Μπορούμε όμως να ξεκινήσουμε αλλάζοντας τη νοοτροπία στο σπίτι μας, στη γειτονιά μας, στο χωριό μας.

Σε όσους πιστεύουν ότι το παλαιό και ο κομματικός εναγκαλισμός στην τοπική αυτοδιοίκηση μόνο δεινά μας έχει επιφέρει, ας το σκεφτούν και να μας ψηφίσουν . Δεν υπάρχουν μαγικοί τρόποι επίλυσης προβλημάτων. Υπάρχει όμως η προσπάθεια η επιμονή, το ήθος και εργατικότητα, για ναφανούμε αντάξιοι της εμπιστοσύνης που θα μας δείξετε.

Ζούμε σε ένα πανέμορφο τόπο τον Πόρο που έχει όλες εκείνες τις προϋποθέσεις προοπτικής και ευημερίας .

Με αίσθημα ευθύνης και προσφοράς, ανακοινώνω την υποψηφιότητά μου για τοπικό Δημοτικό Συμβούλιο Πόρου, με τον υποψήφιο Δήμαρχο Θεόφιλο Μιχαλάτο στο ψηφοδέλτιο της << ανεξάρτητης ενωμένης Κεφαλονιάς>>, προκειμένου και εγώ από την πλευρά μου να συνεισφέρω σε ένα δύσκολο έργο που συντελείτε μέσα στον ενιαίο Δήμο Κεφαλονιάς.

Ζητώ τη στήριξη σας στη προσπάθεια μου για μία ανταποδοτική προς το πολίτη κοινωνία.

Με ιδιαίτερη αγάπη και εκτίμηση ........

ΓΑΛΙΑΤΣΑΤΟΣ ΟΔΥΣΣΕΑΣ

Για το τοπικό δημοτικό συμβούλιο.

od galiatsatos2




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250