Απάντηση Διονύση Μινέτου σε δημοσίευμα

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 16 Απριλίου 2014 12:48

Απάντηση Διονύση Μινέτου σε δημοσίευμα

Αγαπητό KefaloniaPress, Στέλνω μόνο σε σας, μια απάντηση σε ανάρτηση με τίτλο «Στο φίλο μου Διονύση (Μινέτο)» που ανεβάσατε στο διαδικτυακό σας τόπο.Η εν λόγω ανάρτηση αναφέρεται σε πρόσφατο άρθρο μου με τίτλο «Jurassic Park» το οποίο έστειλα και σε εσάς αλλά δεν το δημοσιεύσατε, ορθώς κατά την άποψή μου, αφού τα τοπικά ΜΜΕ είναι ιδιωτικά και επομένως, ο εκάστοτε ιδιοκτήτης είναι αυτός που κρίνει τι θα δημοσιεύσει και τι όχι, στο μέσο της ιδιοκτησίας του.

Θα σας παρακαλούσα θερμά, αυτή τη φορά, να δημοσιεύσετε την απάντησή μου καθότι συνδέεται άμεσα με ανάρτηση που έγινε μόνο στο δικό σας διαδικτυακό τόπο.
Επί της ουσίας, θα είχα να παρατηρήσω τα εξής:


• Ο συντάχτης της ανάρτησης υπογράφει ως «Πραγματικός Φίλος». Εγώ ξέρω ότι οι «Πραγματικοί Φίλοι» όταν έχουν να πουν κάτι στο φίλο τους, όταν θέλουν να τον προστατέψουν, παίρνουν ένα τηλέφωνο και δεν αρθρογραφούν.


• Ξέρω επίσης, ότι οι «Πραγματικοί Φίλοι», όταν συμβουλεύουν το φίλο τους, βάζουν την υπογραφή τους στις συμβουλές προς το φίλο τους.
• Μου προκαλεί τέλος εντύπωση, πώς είναι δυνατόν να παρεξηγήθηκε με το πρόσφατο πολιτικό άρθρο μου ένας «Πραγματικός Φίλος μου», τη στιγμή που δεν φαίνεται να παρεξηγήθηκαν αυτοί που δέχτηκαν τα «πολιτικά μου πυρά» και κυρίως ο κ. Μάκης Φόρτες, που δέχτηκε το μεγαλύτερο μέρος της πολιτικής κριτικής μου.
«Όταν έχεις τέτοιους φίλους, τι τους θέλεις τους εχθρούς;».
Εγώ αγαπάω τους φίλους μου με τα ελαττώματά τους.

Διονύσης Μινέτος

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με την Ανεξάρτητη Ενωμένη Κεφαλονιά

Υ.Γ Συμφωνώ ότι οι δεινόσαυροι δεν υπάρχουν πια. Με βάση τη Παλαιοντολογική σκαπάνη, έζησαν και κυριάρχησαν κατά την Ιουρασική Περίοδο, 200 εκατομμύρια χρόνια πριν. Τότε, πράγματι, τα προϊστορικά μονοπάτια ήταν επικίνδυνα.