Ανανεωμένη πρόβλεψη του καιρού για τη Μεγάλη Εβδομάδα στην Κεφαλονιά

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 14 Απριλίου 2014 14:10

Ανανεωμένη πρόβλεψη του καιρού για τη Μεγάλη Εβδομάδα στην Κεφαλονιά

Επιμέλεια : Faraklata Weather    

Στην τελευταία ενημέρωση μας σας είχαμε αναφέρει ότι από τη Μ.Τετάρτη αναμένουμε μια σημαντική αλλαγή του καιρού και πράγματι κάτι τέτοιο φαίνεται να επιβεβαιώνεται και με τα σημερινά στοιχεία.
 
Ας τα δούμε όμως πιο αναλυτικά:
-Σήμερα Μ.Δευτέρα η ημέρα θα κυλήσει ευχάριστα ενώ τη Μ.Τρίτη αναμένουμε εναλλαγές του ήλιου με κάποιες νεφώσεις κατά διαστήματα πιο πυκνές όπου μετά το δεύτερο μισό της ημέρας και κυρίως προς αργά το βράδυ υπάρχει κάποια πιθανότητα για ασθενή φαινόμενα.
-Από τη Μ.Τετάρτη έως και το Μ.Σάββατο και σύμφωνα πάντα με τα τελευταία προγνωστικά δεδομένα αναμένουμε κατά διαστήματα βροχές πιθανών και καταιγίδες και σημαντική πτώση της θερμοκρασίας η οποία προς τις ελάχιστες τιμές της θα πέσει και κάτω από τους 10 βαθμούς Κελσίου στην περιοχή μας.
-Οι άνεμοι από την Μ.Τετάρτη σταδιακά θα ενισχυθούν και θα αγγίξουν κατά περιόδους τα 6-7 μποφόρ από δυτικές-βορειοδυτικές διευθύνσεις.
ενώ υπάρχει επίσης πιθανότητα για κάποιες χιονοπτώσεις στην περιοχή του Αίνου σε μεγάλο όμως υψόμετρο το παραπάνω διάστημα.
-Όσον αφορά την Κυριακή του Πάσχα φαίνονται κάποια φαινόμενα μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες με βελτίωση του καιρού στη συνέχεια ωστόσο καλύτερη εικόνα τόσο για την ημέρα αυτή όσο και για Ανάσταση θα έχουμε τα επόμενα 24ώρα.
Τέλος θα πρέπει να σημειώσουμε ότι σύμφωνα με τις μέχρι τώρα καταγραφές του Μ/Σ στα Φαρακλάτα ο φετινός Απρίλιος θερμοκρασιακά για την ώρα κινείται σε χαμηλότερα επίπεδα σε σχέση με τον περσινό και μάλιστα κατά 2 βαθμούς Κελσίου.
 
weather



00 inkefalonia general ad 300X250