To θερινό πρόγραμμα πτήσεων της αεροπορικής SKYEXPRESS

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 09 Απριλίου 2014 13:20

To θερινό πρόγραμμα πτήσεων της αεροπορικής SKYEXPRESS

H SkyExpress στα πλαίσια της ενημέρωσης του επιβατικού της κοινού και λειτουργώντας σαν μοχλός τουριστικής, εμπορικής αλλά και κοινωνικής ανάπτυξης  στην περιοχή των Ιονίων νήσων 12 μήνες τον χρόνο και έχοντας επεξεργαστεί  με προσοχή τις ταξιδιωτικές ανάγκες του ντόπιου πληθυσμού αλλά και των επισκεπτών του, ανακοίνωσε  το θερινό πρόγραμμα πτήσεων.

Αναλυτικά το πρόγραμμα πτήσεων, ανά προορισμό εμφανίζεται στο 3w.skyexpress.gr .

Επιπλέον με το νέο πρόγραμμα πτήσεων δημιουργείται και σύνδεση όλων των νησιών του Ιονίου  με την Κρήτη , όχι μόνο μέσω Σητείας αλλά και της πόλης του Ηρακλείου μέσω Κυθήρων.

Λαμβάνοντας υπόψη τις ανάγκες των επαγγελματιών του τουρισμού, των επιχειρηματιών, αλλά και τον απλό επιβάτη, σχεδιάσαμε ένα πρόγραμμα πτήσεων ικανό να δώσει νέες ευκαιρίες συνεργασιών και ανάπτυξης εμπορικών σχέσεων.

‘Ενας σημαντικός στόχος για τη Sky Express, είναι οι τουρίστες που θα επισκεφθούν και φέτος κάποιο από τους προορισμούς του Ιονίου, να κάνουν “Island Hopping” με τη Sky Express και να επισκεφθούν ένα ή περισσότερους προορισμούς κατά τη διάρκεια των διακοπών τους. Αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα, ακόμα περισσότεροι τουρίστες να επισκεφθούν προορισμούς του Ιονίου και να γίνουν εν δυνάμει επαναλαμβανόμενοι πελάτες.

Αυτό το καλοκαίρι, όλο το καλοκαίρι εργαζόμαστε για το “Island Hopping” με τη Sky Express. Οι “island hoppers’’ θα είναι κοντά σας, και θα μπορείτε να τους αναγνωρίσετε. Πετάνε με στυλ και είναι πάντα στην ώρα τους.

 Καλό και παραγωγικό καλοκαίρι για όλους!

Λεπτομέρειες για τα δρομολόγια  μας,  μπορείτε να δείτε στο 3w.skyexpress.gr, να πάρετε μέρος στους διαγωνισμούς μας στη σελίδα μας στο Facebook , καθώς και να μας στείλετε φωτογραφίες του πανέμορφου μέρους που ζείτε, ή ακόμα να μας καλέστε στο 2810-223800. Τα μεγαλύτερα ταξιδιωτικά γραφεία συνεργάζονται μαζί μας .

Island Hopping, with Sky Express. Fly with style. Fly on time!


Ετικέτες: