700 οικογένειες παρήγγειλαν 25 τόνους πατάτας!

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 04 Μαΐου 2012 14:38

700 οικογένειες παρήγγειλαν 25 τόνους πατάτας!

Η εθελοντική ομάδα δράσης Κεφαλονιάς γνωστοποιεί τους συμπολίτες μας ότι από σήμερα Παρασκευή 4-5-12 σταματάμε να δεχόμαστε παραγγελίες για το κίνημα της πατάτας επειδή πιάσαμε τον στόχο των 25 τόνων που είχαμε συμφωνήσει με τον παραγωγό. Παρακαλούμε λοιπόν να μην στέλνετε τις αιτήσεις σας στο e-mail που σας δώσαμε ούτε να τηλεφωνείτε στα μέλη μας γιατί οι παραγγελίες πλέον δεν θα γίνονται δεκτές.

Για όλους εσάς που δεν προλάβατε να παραγγείλετε η το μάθατε κάπως καθυστερημένα θα γίνει νέα ανακοίνωση για την ακριβή ημερομηνία και τόπο παράδοσης της πατάτας σε περίπτωση που υπάρξει αδιάθετο προϊόν.

Για τους συμπολίτες μας που μπήκαν στην λίστα παραγγελιών θα τους σταλεί sms για ακριβή ημερομηνία-ώρα και τόπο παράδοσης της πατάτας στο κινητό που μας άφησαν.

Το κίνημα είχε ευρεία αποδοχή στο νησί μας πάνω από 700 οικογένειες παρήγγειλαν 25 τόνους πατάτας τύπου agria κιτρινόσαρκη από τις καλύτερες ποιότητες από παραγωγούς της περιοχής Ανω Βροντού Σερρών και συγκεκριμένα από το χωριό Ορεινή Σερρών .

Τις επόμενες μέρες θα έλθει δείγμα της πατάτας μια μικρή σχετικά ποσότητα να τηγανιστεί μαγειρευτεί για να πειστούν και οι πλέον καχύποπτοι όσον αφορά το επιχείρημά μας.

Για περισσότερες πληροφορίες από εδώ και πέρα μπορείτε να μπαίνετε στο μπλοκ μας http://eodkef.blogspot.com και πολύ σύντομά θα δημιουργηθεί και ιστοσελίδα για να μπορείτε να κάνετε κατευθείαν την παραγγελία σας σε ηλεκτρονική φόρμα που θα υπάρχει μέσα σ αυτήν για τα προϊόντα που θα ακολουθήσουν.

ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΔΡΑΣΗΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ