Μήνυμα ανθρωπιάς, πλούσιο θέαμα και πολλά γκολ για την Κεφαλονιά! (εικόνες)

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 29 Μαρτίου 2014 09:59

Μήνυμα ανθρωπιάς, πλούσιο θέαμα και πολλά γκολ για την Κεφαλονιά! (εικόνες)

Ένα σημαντικό κοινωνικό μήνυμα που αφορά όλη την Ελλάδα πέρασαν οι συμμετέχοντες στον φιλανθρωπικό αγώνα για το Rebuild Kefalonia. Πριν από την έναρξη του παιχνιδιού, ποδοσφαιριστές, προπονητές και παιδιά ενώθηκαν για να στείλουν το δικό τους μήνυμα στον κόσμο που βρέθηκε στο κλειστό του ΟΑΚΑ για να τους δει από κοντά, αλλά και όσους τους είδαν από τους τηλεοπτικούς τους δέκτες.

«Όταν θέλει... Η Ελλάδα μπορεί!», έγραφε το πανό που αναρτήθηκε και κράτησαν όλοι οι πρωταγωνιστές. Ο σεισμός στην Κεφαλονιά δημιούργησε στενοχώρια σε όλη την Ελλάδα και είναι πιο σημαντικό από οτιδήποτε άλλο να γίνονται τέτοιες εκδηλώσεις.

Οι Έλληνες και οι Ξένοι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές που κλήθηκαν να βοηθήσουν στον φιλανθρωπικό σκοπό για τους πληγέντες από τον σεισμό στην Κεφαλονιά μοίρασαν πλούσιο θέαμα.

Άλλωστε, το σκορ (18 - 15) τα λέει όλα, με τους θεατές να «χορταίνουν» γκολ και να παίρνουν χαρά για τη νίκη των Ελλήνων επί των Ξένων. Αν και τα χρόνια έχουν περάσει και έχουν σταματήσει το ποδόσφαιρο, οι βετεράνοι απέδειξαν ότι η τέχνη δεν ξεχνιέται και το ταλέντο δεν έχει ηλικία.

Εκτός από τους ποδοσφαιριστές που έπαιξαν στον αγώνα, το Rebuild Kefalonia στήριξαν και πολλοί καλλιτέχνες.

Πρώτα από όλους ο γνωστός ηθοποιός, Κώστας Βουτσάς, ο οποίος είναι και από την Κεφαλονιά και γνωρίζει όσο κανείς πώς νιώθουν οι Κεφαλονίτες μετά τη μεγάλη καταστροφή που τους βρήκε από τον μεγάλο σεισμό.

Στο κλειστό του ΟΑΚΑ, όμως, βρέθηκαν και τραγουδιστές που βοήθησαν και αυτοί, με τις φωνές τους. Νίνα Λοτσάρη και Πέτρος Ίμβριος διασκέδασαν τον κόσμο που έδωσε το «παρών» στο ΟΑΚΑ για να στηρίξει την εκδήλωση και τον φιλανθρωπικό σκοπό για τον οποίο έγινε αυτή.

Στον διαφορετικό αγωνιστικό χώρο που παίχτηκε το παιχνίδι για το Rebuild Kefalonia στάθηκε ο Νίκος Νταμπίζας, με δηλώσεις του κατά τη διάρκεια του ματς, με τον βετεράνο ποδοσφαιριστή να τονίζει τη διαφορετικότητα του αγώνα που είχε φιλανθρωπικό σκοπό για τον σεισμό της Κεφαλονιάς.

«Διαφορετικό ματς. Ασταθής ο αγωνιστικός χώρος. Ήταν καλά. Άλλη αίσθηση, τελείως διαφορετική. Πιο σημαντικό, όμως, είναι ο σκοπός. Με αυτή την ευκαιρία βρήκαμε παλιούς συμπαίκτες και αντιπάλους», ήταν τα λόγια του Έλληνα παλαίμαχου άσου, ο οποίος βοήθησε τους Έλληνες παίκτες να πάρουν τη νίκη με 18 - 15 επί των Ξένων.

Πηγή: onsport.gr

Kef1kef2Kef3Kef4Kef5Kefagkefag2Kefag3kefvasKefvouts




00 inkefalonia general ad 300X250