Παρουσιάστηκε το Μέτωπο Κεφαλλήνων Πολιτών

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 07 Φεβρουαρίου 2012 21:40

Παρουσιάστηκε το Μέτωπο Κεφαλλήνων Πολιτών

Το Μέτωπο Κεφαλλήνων Πολιτών έκανε την εμφάνισή του με συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ξεκαθαρίζοντας από την αρχή πως  σχετίζεται με καμιά πολιτική παράταξη.

Στο πάνελ βρέθηκαν ο γιατρός ορθοπεδικός Βασίλης Πολίτης, ο Μάκης Λιάτος και η Πέρσα Μαρκαντωνάτου, οι οποίοι τοποθετήθηκαν πάνω στην έννοια του Μετώπου Κεφαλλήνων Πολιτών και στο τι ακριβώς αυτό πρεσβεύει.

Ουσιαστικά ο Βασίλης Πολίτης αναφέρθηκε στη δράση του Μετώπου προαναγγέλλοντας πως στόχος είναι να βοηθήσει τους ανήμπορούς πολίτες σε ιατρικά θέματα, τονίζοντας πως ήδη έχει ξεκινήσει μία προσπάθεια για να συγκεντρωθούν φάρμακα που θα διανεμηθούν στους πολίτες.. Ο κ. Πολίτης έδωσε και το τηλέφωνο 26710-25033 για ιατρικές συμβουλές.

Ο Μάκης Λιάτος έκανε μια ενδιαφέρουσα οικονομική τοποθέτηση τονίζοντας πως : «είμαστε αντίθετοι στις δυνάμεις που στηρίζουν το μνημόνιο. Το μνημόνιο δεν πρέπει να ψηφιστεί ούτε η δανειακή σύμβαση» ενώ είναι έτοιμος στο τηλέφωνο 267109244 να δώσει συμβουλές αναφορικά με το χαράτσι.

Τέλος η κ. Μαρκαντωνάτου αναφέρθηκε στη δημιουργία ΙΝΚΑ στην Κεφαλονιά και στους συμπολίτες μας που έχουν προβλήματα με τις τράπεζες,  ενώ τόνισε πως το ερχόμενο Σάββατο 11 Φεβρουαρίου θα βρεθεί στο νησί ο Πρόεδρος του ΙΝ.ΚΑ Γενικής Ομοσπονδίας Καταναλωτών Ελλάδος, κ. Γιώργος Λεχουρίτης και η νομική σύμβουλος κα Σοφία Μαγγιώρου, οι οποίοι θα μιλήσουν σε ημερίδα στο Επιμελητήριο. Καταλήγοντας άφησε μια συμβουλευτική γραμμή στο 26710-81602 για κάθε δανειολήπτη που αντιμετωπίζει προβλήματα .




00 inkefalonia general ad 300X250