Ανδρέας Μαρκαντωνάτος: «Ενωμένοι μπορούμε να ξανασηκώσουμε την πατρίδα ψηλά»

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 04 Μαΐου 2012 09:21

Ανδρέας Μαρκαντωνάτος: «Ενωμένοι μπορούμε να ξανασηκώσουμε  την πατρίδα ψηλά»

Χαιρετισμό και ευχές στους τρεις υποψηφίους της Νέας Δημοκρατίας, απέστειλαν η Ο.Ν.Ν.Ε.Δ και ο Ανδρέας Μαρκαντωνάτος. Πιο αναλυτικά: "ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΟΥΜΕ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΥΧΗΘΟΥΜΕ ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ. ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΞΑΝΑΣΗΚΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΨΗΛΑ ΓΙΑΤΙ ΩΣ ΓΝΩΣΤΟΝ ''Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ'', ΑΛΛΑ ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΞΑΝΑΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΤΑΧΤΕΣ ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΗ.

ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ , ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΘΗΚΟΝ ΩΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ [ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΥΜΝΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΞΕΧΝΑΝΕ ''ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΔΑ, ΖΗΤΩ Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ, ΖΗΤΩ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ]''ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΩΦΕΛΟΙ ΚΑΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ,ΝΑ ΣΗΚΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΜΑΝΙΚΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΧΤΙΣΟΥΜΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΣΥΘΕΜΕΛΑ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ Ο

κ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟ, ΦΕΝΤΕΡΑΛΙΣΤΙΚΟ ΠΑΡΕΑΚΙ ΤΟΥ.ΤΙ ΝΑ ΠΡΩΤΟΠΟΥΜΕ ΕΔΩ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ; (ΥΦΕΣΗ, Δ.Ν.Τ, ΑΝΕΡΓΙΑ, ΣΥΣΣΙΤΙΑ, ΑΚΡΙΒΕΙΑ, ΧΑΡΑΤΣΙΑ, ΑΒΑΣΤΑΧΤΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ, ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΜΕΣΑΙΑΣ ΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΤΩΝ ΧΑΜΗΛΩΝ ΣΤΡΩΜΑΤΩΝ, ΛΟΥΚΕΤΑ, ΕΓΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΝΟΜΗΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ, ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΨΗΦΟΥ ΣΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, ΔΙΑΦΘΟΡΑ, MIΖΕΣ, ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ, ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΥΠΟΘΗΚΕΥΣΑΝ ΤΟΝ ΟΡΥΚΤΟ ΠΛΟΥΤΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ). ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΟΛΑ ΕΔΩ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΜΑΣ, ΘΑ ΤΟΥΣ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ Η ΙΣΤΟΡΙΑ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΠΟΔΗ ΟΜΩΣ.

ΚΛΕΙΝΟΝΤΑΣ, ΑΠΕΥΘΥΝΟΥΜΕ ΚΑΛΕΣΜΑ ΝΙΚΗΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΤΕΣ ΚΑΙ ΘΙΑΚΟΥΣ. ΚΑΛΕΣΜΑ ΝΙΚΗΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΑΛΛΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ. ΝΙΚΗΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ, ΝΙΚΗΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥ ΤΖΑΚΙΟΥ.

ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΞΑΝΑΧΤΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΠΟΡΕΙ.

7 ΤΟΥ ΜΑΗ, ΝΙΚΗ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗ ΝΕΟΛΑΙΑ!!!"

O.N.N.E.Δ. ΚΕΦ/ΝΙΑΣ

ΚΑΙ

ΜΑΡΚΑΝΤΩΝΑΤΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ