Αναλυτική πρόγνωση του Καιρού στην Κεφαλονιά για τις επόμενες ημέρες

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 22 Μαρτίου 2014 10:15

Αναλυτική πρόγνωση του Καιρού στην Κεφαλονιά για τις επόμενες ημέρες

Επιμέλεια : Faraklata Weather

Με καλές καιρικές συνθήκες σε γενικές γραμμές θα κυλήσει το Σ/Κ με κάποιες λίγες νεφώσεις οι οποίες κατά περιόδους θα είναι πιο πυκνές.
Η θερμοκρασία ως προς τις μέγιστες τιμές τις θα είναι κατά μέσο όρο γύρω στους 18-19 βαθμούς Κελσίου ενώ από πλευράς ανέμων αυτοί θα είναι ασθενείς και θα πνέουν από διάφορες διευθύνσεις.
 
Ωστόσο από τη Δευτέρα θα έχουμε αλλαγή του καιρικού σκηνικού καθώς ένα νέο χαμηλό σύστημα θα μας επηρεάσει κάτι το οποίο είχαμε τονίσει και στην προηγούμενη ενημέρωση μας.
Έτσι λοιπόν προς το απόγευμα της Δευτέρας και μετά αναμένεται να εκδηλωθούν βροχές ενώ θα έχουμε και σταδιακή ενίσχυση των ανέμων από δυτικές-βορειοδυτικές διευθύνσεις με την ένταση τους να αγγίζει τα 5-7 μποφόρ .
Μέχρι και τις πρωινές ώρες της 25ης Μαρτίου θα έχουμε και τα περισσότερα φαινόμενα ενώ στη συνέχεια η πιθανότητα φαίνεται να μειώνεται κάπως ωστόσο δεν αποκλείονται και πάλι κάποιες πρόσκαιρου χαρακτήρα βροχές με τις προγραμματισμένες εκδηλώσεις για τον εορτασμό της επετείου να είναι οριακές.
Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση καθώς οι βοριάδες θα μεταφέρουν πιο ψυχρές αέριες μάζες από τη βορειοδυτική Ευρώπη και αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα στην περιοχή του Αίνου να εκδηλωθούν και κάποιες χιονοπτώσεις από αργά το βράδυ της Δευτέρας έως και το πρώτο μισό της Τρίτης.

Στις πιο παραθαλάσσιες περιοχές ο υδράργυρος δε φαίνεται να ξεπερνά τους 13-15 Βαθμούς Κελσίου ενώ σε μεγαλύτερα υψόμετρα θα είναι πιο χαμηλά.
 
Βροχές και πιθανών καταιγίδες περιμένουμε και τις υπόλοιπες ημέρες της εβδομάδας ωστόσο περισσότερες λεπτομέρειες θα δώσουμε τη Δευτέρα.



ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ