Ψήφισμα διαμαρτυρίας στον πρωθυπουργό από την Ένωση Ηλεκτρολόγων Κεφαλονιάς

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 21 Μαρτίου 2014 18:50

Ψήφισμα διαμαρτυρίας στον πρωθυπουργό από την Ένωση Ηλεκτρολόγων Κεφαλονιάς

EΝΩΣΗΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΝΟΜΟΥ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ(Ε.Η.Ν.Κ.) Προς: Πρωθυπουργό κ. Αντώνιο Σαμαρά Κοινοποίηση:1.ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ2.ΓΣΕΒΕΕ3.Π.Ο.Σ.Ε.Η.4.ΚΛΑΔΙΚΟ Κ ΤΟΠΙΚΟ ΤΥΠΟ ΨΗΦΙΣΜΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΓΙΑ ΟΑΕΕ-ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ- ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ

Της Γενικής Συνέλευσης της Ένωσης Ηλεκτρολόγων Ν. Κεφαλληνίας που πραγματοποιήθηκε στο Αργοστόλι στις 16/3/2014 με παρόντα τα 59 από τα 72 Μέλη της

Διαμαρτυρόμαστε για την πολιτική εξόντωσης που συνεχίζει να ασκεί η κυβέρνηση εναντίον όλων μας, εναντίον των μικρών και πολύ μικρών επιχειρήσεων εναντίον των αυτοαπασχολούμενων επιχειρηματιών, πολιτική που έχει βυθίσει σε ύφεση την ελληνική οικονομία, έχει οδηγήσει τους συναδέλφους μας στην απελπισία και τον ασφαλιστικό μας οργανισμό ΟΑΕΕ σε κατάρρευση.
Η δημιουργία του ΚΕΑΟ κέντρου είσπραξης Ασφαλιστικών Οφειλών με την απειλή κατασχέσεων μόνο κυνική και κοινωνικά ανάλγητη κίνηση μπορεί να χαρακτηριστεί, είναι απίστευτο το επίπεδο αθλιότητας που έχει φτάσει το κράτος για να εισπράττει.
Διαμαρτυρόμαστε επίσης για την μεγάλη φορολογία από το πρώτο Ευρώ φορολογία που εφαρμόζεται για τους μικρούς και αφήνετε το κεφάλαιο και τους μεγάλους καρχαρίες που εσείς δημιουργήσατε τόσα χρονιά με τις πολιτικές σας, εσείς και οι προκάτοχοι σας να ξεφεύγουν και να μην πληρώνουν ούτε ένα Ευρώ.

Λέμε όχι στη συνέχιση αυτού του φαύλου κύκλου και ζητάμε:
1. Κατάργηση ΚΕΑΟ.
2. Πάγωμα οφειλών για τα επόμενα 3-4 χρονιά.
3. Αποποινικοποίηση των οφειλών στο ΟΑΕΕ και Εφορία.
4. Αποσύνδεση της πληρωμής των εισφορών από τη θεώρηση του βιβλιαρίου ασθενείας.
5. Ελεύθερη επιλογή ασφαλιστικής κλάσης.
6. Μείωση ασφαλιστικών εισφορών για τα επόμενα 5 χρονιά.
7. Καμιά κατάσχεση πρώτης κατοικίας για οφειλές.
8. Κανένας επαγγελματίας ανασφάλιστος.
Δεν θα επιτρέψουμε στην κυβέρνηση να οδηγήσει και άλλους Συναδέλφους στην απόγνωση καταστρέφοντας επιχειρήσεις και οικογένειες.

ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ

Για το Δ.Σ.