«Ντου» εκπαιδευτικών στην πρωτοβάθμια!

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 07 Φεβρουαρίου 2012 20:54

«Ντου» εκπαιδευτικών στην πρωτοβάθμια!

Εκπαιδευτικοί έκαναν «ντου» στην Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης στο Αργοστόλι πραγματοποιώντας παράσταση διαμαρτυρίας, ωστόσο έφυγαν με άδεια χέρια καθώς απουσίαζε η διευθύντρια της πρωτοβάθμιας κ. Σοφία Μαροπούλου.

Ο πρόεδρος της ΕΛΜΕΚΙ κ. Διονύσης Γεωργόπουλος και ο Δημήτρης Μαντζουράτος διατύπωσαν τα παράπονά τους σε υπάλληλο της πρωτοβάθμιας για την έλλειψη της κ. Μαροπούλου, ενώ  ο  Σύλλογος Δασκάλων και Νηπιαγωγών Κεφαλονιάς και Ιθάκης κατέθεσε μία απόφαση της Γενικής Συνέλευσης του συλλόγου της Δευτέρας 6 Φλεβάρη.

«Καταγγέλλουμε την σκόπιμη απουσία της κ. Μαροπούλου»

Ο περιφερειακός σύμβουλος με τη Λαϊκή Συσπείρωση και εκπαιδευτικός κ. Δημήτρης Μαντζουράτος με δηλώσεις του στο InKefalonia.gr τόνισε σχετικά με την απουσία της κ. Σοφίας Μαροπούλου από το πόστο της: «Διαλύουν τα σχολεία στα μέσα της χρονιάς. Μεταφέρουν συναδέλφους και ιδιαίτερα από σχολεία της ειδικής αγωγής που έχουν και περισσότερες ανάγκες. Όλα αυτά διαμορφώνουν ένα σύγχρονο Καιάδα. Πετάνε τα παιδιά της ειδικής Αγωγής στον Καιάδα. Εμείς καταγγέλλουμε τη σκόπιμη απουσία της διευθύντριας πρωτοβάθμιας, η οποία ενώ υλοποιεί μέχρι κεραίας όλη την πολιτική της διάλυσης των σχολείων, σήμερα δεν βρίσκεται στη θέση της για να απολογηθεί απέναντι στο όλο και μεγαλύτερο διογκωμένο κίνημα. Καταδικάζω αυτή την πολιτική και τη συγκεκριμένη προϊστάμενο».




00 inkefalonia general ad 300X250