«Κουνήθηκαν» από τον… πολύ χορό στην αποκριάτικη εκδήλωση των Φωκάτων! (εικόνες + video)

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 03 Μαρτίου 2014 12:18

«Κουνήθηκαν» από τον… πολύ χορό στην αποκριάτικη εκδήλωση των Φωκάτων! (εικόνες + video)

Την τελευταία Κυριακή της αποκριάς επέλεξε ο Α.Ο. Φωκάτων να πραγματοποιήσει τον αποκριάτικο χορό του στην αίθουσα εκδηλώσεων «Κούτουπας» στα Σβορωνάτα. Πραγματικά δεν «έπεφτε καρφίτσα» στην αίθουσα από τον κόσμο που είχε συγκεντρωθεί και που πραγματικά είχε ανάγκη να διασκεδάσει μετά τα όσα δυσάρεστα πέρασε με τους σεισμούς τον τελευταίο μήνα. Κείμενο - Εικόνες: Γιώργος ΧαλαβαζήςΒίντεο: Γιάννης Παπαδάτος

Άξιος οικοδεσπότης ο πρόεδρος Νίκος Φωκάς, ο οποίος κατάφερε, παρά τη συνεχόμενη βροχή που έπεφτε το βράδυ της Κυριακής, να γεμίσει ασφυκτικά την αίθουσα και να δει τον κόσμο να διασκεδάζει και να χορεύει!

Το φαγητό που προσφέρθηκε το είχαν φτιάξει οι γυναίκες του Συλλόγου, ενώ η ορχήστρα του Παναγή Σκλάβου, ξεσήκωνε στην πίστα τον κόσμο που δεν σταμάτησε να χορεύει.

Στο ξεκίνημα το χορευτικό τμήμα του συλλόγου, έδωσε το... στίγμα του, ενώ η μεγάλη ποδοσφαιρική ομάδα του συλλόγου που αγωνίζεται στην Α' κατηγορία της ΕΠΣΚΙ, έδωσε μετάλλια στα τμήματα υποδομής.

Τιμήθηκαν επίσης ο προπονητής του ΑΟ Φωκάτων Μιχάλης Αθηναίος και η κα Άννα Αυγουστάτου.

Στην εκδήλωση υπήρχε και λαχειοφόρος αγορά με μεγάλο δώρο μία τηλεόραση LED 32' ιντσών προσφορά από τον Θεόφιλο Μιχαλάτο.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο επικεφαλής του Συνδιασμού Ανεξάρτητη Αγαπημένη Κεφαλονιά Θεόφιλος Μιχαλάτος, η περιφερειακή σύμβουλος  Ειρήνη Στεφάτου, ο δημοτικός σύμβουλος Νίκος Σκλάβος, οι πρόεδροι των τοπικών κοινωνήτων Μεταξάτων Ευάγγελος Μοσχόπουλος, Σπαρτιών  Μικέλης Μαφρέδας, Αργοστολίου Λούκας Νιφοράτος, Λακήθρας  Ιωάννης Κωνσταντάτος και Περατάτων Ευάγγελος Βαγγελάτος, το μέλος του ΔΣ του Επιμελητηρίου Νίκος Μενάγιας και άλλοι.

Τις απονομές στους μικρούς αθλητές του Συλλόγου των Φωκάτων έκαναν ο κ. Θεόφιλος Μιχαλάτος και ο κ. Νίκος Φραντζής.

Συγχαρητήρια στα Φωκάτα και του χρόνου...

Παρακάτω εικόνες και βίντεο από την εκδήλωση


Ετικέτες: