Δωρεάν συμβουλευτική υποστήριξη από ΕΣΕΕ

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 02 Μαρτίου 2014 13:46

Δωρεάν συμβουλευτική υποστήριξη από ΕΣΕΕ

Δωρεάν συμβουλευτική υποστήριξη για φορολογικά, ασφαλιστικά, εργασιακά, τραπεζικά θέματα, προϋποθέσεις συμμετοχή σε ευρωπαϊκά προγράμματα μέσω του προγράμματος «Υποστήριξη Μικρομεσαίων Εμπορικών Επιχειρήσεων», σχεδίασε και παρέχει προς τις εμπορικές επιχειρήσεις η ΕΣΕΕ. Στόχοι της πρωτοβουλίας είναι να στηριχθεί η μικρομεσαία εμπορική επιχειρηματικότητα της χώρας,να μετριαστούν οι επιπτώσεις της μεγάλης ύφεσης ,να καταγραφούν συστηματικά και σε όλη τους την έκταση τα πολλά και σημαντικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν σήμερα οι ελληνικές μικρομεσαίες εμπορικές επιχειρήσεις . Call Send SMS Add to Skype You'll need Skype CreditFree via Skype

Οι έμποροι που επιθυμούν να συμμετάσχουν στο συμβουλευτικό πρόγραμμα το μόνο που πρέπει να κάνουν είναι να συμπληρώσουν μια απλή αίτηση, να την αποστείλουν στην ΕΣΕΕ με φαξ: 210 3259229 ή e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., για να τους επισκεφτούν στην έδρα της επιχείρησής τους, εξειδικευμένοι συνεργάτες και να συζητήσουν κατ' ιδίαν την κάθε περίπτωση ξεχωριστά και φυσικά με απόλυτη εχεμύθεια.
Οι συναντήσεις με τους συμβούλους της ΕΣΕΕ γίνονται στο χώρο της επιχείρησης, πάντα σε ημέρα και ώρα που η ίδια η επιχείρηση επιλέγει, ενώ η συμμετοχή της επιχείρησης στο πρόγραμμα δεν έχει καμία οικονομική επιβάρυνση γι'αυτήν και οι υπηρεσίες της παρέχονται δωρεάν.

Περισσότερες πληροφορίες στο τηλ. επικοινωνίας 210 32 59 170.




00 inkefalonia general ad 300X250