Ο Σύνδεσμος Φιλάθλων Παναθηναϊκού Κεφαλονιάς για την επίσκεψη του Ολυμπιακού στο νησί

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 23 Φεβρουαρίου 2014 07:47

Ο Σύνδεσμος Φιλάθλων Παναθηναϊκού Κεφαλονιάς για την επίσκεψη του Ολυμπιακού στο νησί

Το καρναβάλι ήρθε νωρίτερα Ολοκληρώθηκε η «ερυθρόλευκη» φαρσοκωμωδία στο νησί που μας πρόσφερε γέλιο που το είχαμε τόσο ανάγκη όλο αυτό τον καιρό. Ειδικά η μάταιη προσπάθεια για «βαφτίσια» σε διάφορους τομείς , σε συνδυασμό με την .χαμένη κουστωδία που δεν ήξερε που να περιφερθεί , ήταν καλύτερη και από το παραδοσιακό κεφαλονίτικο καρναβάλι. Αφού λοιπόν παρακολουθήσαμε εκστασιασμένοι την παράσταση που έδωσε ο κόκκινος θίασος και η μικρή συνοδεία του θα θέλαμε να πάρουμε θέση σε κάποια θέματα. 1.Ειναι προφανές δικαίωμα του κάθε επιχειρηματία να το παίζει ευεργέτης δίνοντας τα χρήματα του όπως και όπου θέλει ιδιαίτερα όταν τα έχει αποκομίσει η ομάδα -εταιρία του με την "αξία" της.  

Δεν θα δεχθούμε όμως με τίποτα την φθηνή προπαγάνδα και την προσπάθεια δημιουργίας φίλαθλης-οπαδικης συνείδησης μέσα από τα σχολεία μας.

Αυτό να το γνωρίζουν καλά και οι τοπικοί πολιτικοί και να είναι πιο προσεκτικοί στις δηλώσεις τους. Η πρόταση να ονομαστούν σχολικές πτέρυγες ως ΠΑΕ Ολυμπιακός προφανώς και θα βγει «ξινή».

2. Μάθαμε ότι στο νησί υπάρχει σύνδεσμος του Ολυμπιακού όπου μάλιστα από ΠΕΦΟ (που υπήρχε ένα καταστατικό από κάποτε) μεταμορφώθηκε σε θύρα 7 (γελάνε και οι δικοί σας στην Κεφαλονιά). Η αλήθεια είναι ότι κατάφεραν να μαζευτούν... 30 άτομα έπειτα από ειδοποίηση από άνωθεν στην ΠΑΕ , για να πάρει μια υπόσταση η όλη κατάσταση.

3. Προς τις μάταιες προσπάθειες των δημοσιογράφων να πείσουν ότι έτυχε θερμής υποδοχής αυτή η ιστορία (βάφτισαν τους 30 σε 100), απλά να τους πούμε ότι ο οπαδικός χάρτης του νησιού φάνηκε πριν δύο χρόνια στο φάιναλ φορ του πόλο..Εμείς 100, αυτοί δέκα ντόπιοι και πέντε «μεταγραφές». Προφανώς οι κεφαλονίτες αιώνιοι αντίπαλοι μας υποστηρίζουν μόνο την ΠΑΕ λόγω οικονομικής ευμάρειας.

4.Κλεινοντας θα θέλαμε να κάνουμε γνωστό προς πάσα κατεύθυνση ότι δεν πρόκειται να ανεχτούμε καμία άλλη προσπάθεια εκμετάλλευσης και χειραγώγησης των παιδιών μας από όπου και αν προέρχεται εντός ή εκτός νησιού.

Οι Κεφαλλονίτες δεν είναι πρόβατα ούτε επαίτες.

Ο ιδρυτής μας μπορεί να αναπαύεται ήσυχος το νησί του ήταν είναι και θα παραμείνει ΠΡΑΣΙΝΟ.

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ