ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ : Θερμή υποδοχή στην αποστολή του Ολυμπιακού στην Κεφαλονιά (εικόνες/Video)

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 20 Φεβρουαρίου 2014 23:28

ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ : Θερμή υποδοχή στην αποστολή του Ολυμπιακού στην Κεφαλονιά (εικόνες/Video)

Επιμέλεια : Χρήστος Λαμπράκης - Μάκης Μοσχόπουλος Στο αεροδρόμιο της Κεφαλονιάς κατέφθασε το πρωί η αποστολή του Ολυμπιακού, στα πλαίσια της συνδρομής της ομάδας για την επισκευή σχολείων της Κεφαλονιάς που επλήγησαν από το σεισμό, μετά από την απόφαση του Προέδρου των ερυθρολεύκων να προσφέρει 500.000 ευρώ για τις εργασίες που απαιτούνται ώστε τα σχολεία να υποδεχθούν και πάλι μαθητές.

Η αποστολή έτυχε θερμής υποδοχής από φίλους του Ολυμπιακού που είχαν συγκεντρωθεί στο αεροδρόμιο να την υποδεχθούν, ενώ ακολούθησε εθιμοτυπική  επίσκεψη στο γραφείο του Δημάρχου Κεφαλονιάς κ. Α. Παρίση.

Στη συνέχεια ακολούθησε επίσκεψη στο Ληξούρι όπου μοιράσθηκαν δώρα στα παιδιά του 1ου και του 2ου Δημοτικού της περιοχής, τα οποία έδειχναν να απολαμβάνουν την παρουσία της αποστολής. Πολλά από αυτά μάλιστα έδωσαν και ζωγραφιές ενώ για το τέλος τα παιδιά επιφύλαξαν τραγούδια και συνθήματα.

Παρόμοια εικόνα και στο Αργοστόλι όπου η αποστολή επισκέφθηκε το 2ο Λύκειο Αργοστολίου, στο χώρο του οποίου στεγάζεται προσωρινά το 3ο Γυμνάσιο.

Οι μαθητές και σε αυτή την περίπτωση έδειξαν τον ενθουσιασμό τους και αφού έλαβαν με χαρά τα δώρα, ζήτησαν αυτόγραφα, φωτογραφήθηκαν και τραγούδησαν συνθήματα για την ομάδα.

Ακολούθησε γεύμα σε γνωστό εστιατόριο της πόλης ενώ λίγο μετά τις 18.00, η αποστολή αποχώρησε για το αεροδρόμιο.

Στην Κεφαλονιά παρευρέθηκε ο Σύμβουλος Στρατηγικής της Διοίκησης κ. Κριστιάν Καρεμπέ, ο Γενικός Αρχηγός της Διεύθυνσης Ακαδημίας του Ολυμπιακού, κ. Γρηγόρης Γεωργάτος, ο Διευθυντής Επικοινωνίας, κ. Κώστας Καραπαπάς, ο Διευθυντής Εταιρικής Επικοινωνίας και Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, κ. Βασίλης Τοκάκης, ο Διευθυντής Προμηθειών κ. Βαγγέλης Μεσσάρης , ο Μιγκέλ Τόρες καθώς και πλήθος δημοσιογράφων και φωτορεπόρτερ από Αθηναϊκά ΜΜΕ.

Παρακάτω θα βρείτε πλούσιο φωτογραφικό υλικό

  • VIDEO με δηλώσεις Γεωργάτου - Καρεμπέ

https://youtu.be/RU3w9bdfD4o

  • VIDEO από την επίσκεψη στο Αργοστόλι

https://youtu.be/mkYN_gGEZuQ




00 inkefalonia general ad 300X250