Ανακοίνωση Δήμου για τη λειτουργία των σχολικών μονάδων στην Κεφαλονιά την Τετάρτη 19/2

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 18 Φεβρουαρίου 2014 20:55

Ανακοίνωση Δήμου για τη λειτουργία των σχολικών μονάδων στην Κεφαλονιά την Τετάρτη 19/2

Ενημερώνουμε ότι κατόπιν απόφασης του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας Περιφερειακής Ενότητας Κεφαλονιάς τα σχολεία θα λειτουργήσουν ως εξής. Για τις λοιπές σχολικές μονάδες του Δήμου Κεφαλλονιάς :1. Το Δημοτικό Σχολείο Σάμης να λειτουργήσει την Τετάρτη 19-2-2014.

2. Τα Νηπιαγωγεία 1ο και 2ο Ληξουρίου να μην λειτουργήσουν και να παραταθεί για σύντομο χρονικό διάστημα η αναστολή λειτουργίας τους μέχρι της περαίωσης των απαιτούμενων εργασιών αποκατάστασης.
3. Το Νηπιαγωγείο Κεραμειών να μην λειτουργήσει μέχρι περάτωσης των εργασιών αποκατάστασης.
4. Για τα τμήματα του ολοήμερου 2ου Νηπιαγωγείου Αργοστολίου, να παραταθεί η αναστολή λειτουργίας τους μέχρι την ολοκλήρωση της μεταφοράς τους στο Βρεφονηπιακό Σταθμό Αργοστολίου στην περιοχή των Λαϊκών Κατοικιών.
5. Το 4ο Δημοτικό Σχολείο Αργοστολίου θα λειτουργήσει από αύριο 19/2/2014 στο κτίριο του 5ου Δημοτικού Σχολείου Αργοστολίου σε απογευματινή βάρδια.
Διευκρινίζεται ότι το 2Ο Δημοτικό Ληξουρίου προσωρινά συστεγάζεται στο κτίριο του 1ου Δημοτικού Ληξουρίου μέχρι την μεταστέγασή του σε προκατασκευασμένες αίθουσες.

Τα Ειδικά Δημοτικά Σχολεία και Νηπιαγωγεία και Γυμνάσια λειτουργούν κανονικά.

Τα ιδιωτικά εκπαιδευτήρια λειτουργούν κανονικά μετά από απόδειξη της λειτουργίας τους από έκθεση καταλληλότητας των κτιρίων τους από την ΥΑΣ.
.

Ο Δήμαρχος Κεφαλλονιάς

Αλέξανδρος Παρίσης




00 inkefalonia general ad 300X250