Γηροκομείο Σάμης: Εθελοντές έπιασαν δουλειά!

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 15 Φεβρουαρίου 2014 14:18

Γηροκομείο Σάμης: Εθελοντές έπιασαν δουλειά!

Σήμερα το πρωί εθελοντές κάτοικοι από τις περιοχή Σάμης και την Πύλαρο, πήραν τα εργαλεία τους και ξεκίνησαν καθαρισμό και καλλωπισμό του περιβάλλοντος χώρου του Γηροκομείου Σάμης. Αξίνες, φτυάρια , βούρτσες βαψίματος, σκούπες και καροτσάκια οικοδομής «επιστρατεύτηκαν» σε μια προσπάθεια υπενθύμισης στους αρμόδιους, ό.τι υπάρχει αναξιοποίητο το συγκεκριμένο κτήριο στη Σάμη, δέκα χρόνια τώρα, και ένδειξη απαίτησης από τους κατοίκους της Σάμης, για την άμεση λειτουργία του Γηροκομείου.

Επικεφαλής των εθελοντών, ο Δημοτικός Σύμβουλος Δημήτρης Φιοραβάντες και η Πρόεδρος του Συλλόγου Σάμης ο «Αιγιαλός» κ. Ερικέτη Τζανετάτου.  Από το σημείο πέρασε και ο πρώην Δήμαρχος Σάμης κ. Μανώλης Βαλέτας, ο οποίος συνεχάρη τους εθελοντές για την προσπάθειά τους αυτή.


Από τους παραβρισκόμενους εκφράστηκαν παράπονα για Δημοτικές Παρατάξεις της Κεφαλονιάς, που δεν έχουν πάρει ακόμα θέση για το άνοιγμα του Γηροκομείου Σάμης.  Ένας εξ’ αυτών μάλιστα είπε «γράψε πως το Γηροκομείο της Σάμης θ’ ανοίξει και θα ‘ναι μέρα μεσημέρι»!!!
Εμείς το γράφουμε με την ελπίδα να φτάσει στα αυτιά εκείνων που πρέπει να φτάσει!

Τάσος Καβαλλιεράτος.

Πηγή:  vlahatasamis.gr


Ετικέτες: