H προσφορά της εκκλησίας στους σεισμοπαθείς της Παλλικής (εικόνες)

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 08 Φεβρουαρίου 2014 11:31

H προσφορά της εκκλησίας στους σεισμοπαθείς της Παλλικής (εικόνες)

Mε αμείωτο ενδιαφέρον η Ιερά Μητρόπολις συνεχίζει τό επιβεβλημένο έργον της ανακουφίσεως των χειμαζομένων Χριστιανών της Παλλικής.

Σήμερον διένειμε από τον Ιερόν Ναόν Υπεραγίας Θεοτόκου Περλιγκού Ληξουρίου 3,5 τόνους ανθρωπιστικής βοηθείας  η οποία εστάλη καί πάλιν μέσω τῆς Μ.Κ.Ο. «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών.

Μέγιστο ενδιαφέρον επίσης επέδειξαν πλείστες Μητροπόλεις της Εκκλησίας μας, αναλυτικώτερον απέστειλαν η Ιερά Μητρόπολις Σύρου και το Ίδρυμα Ευαγγελιστρίας Τήνου 6 τόνους ποσίμου ύδατος και αι Ιεραί Μητροπόλεις Μαρωνείας και Κομοτηνής, Μεσσηνίας και Τρίκκης καί Σταγών από 3 τόνους.

Διενεμήθη το τόσον αναγκαίο και πολυτιμώτατον αγαθόν εις τους στερουμένους την ευλογίαν του συνανθρώπους μας.

Από την Ιεράν Μητρόπολιν Ηλείας επεσκέφθη την σεισμόπληκτον πόλιν του Ληξουρίου ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Ωλένης κ.κ. ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ μεταφέρων οικοσκευή, 50 κουβέρτες και 10 δοχεία Ελαιολάδου.

Αύριον καταφθάνη εις την νήσον μας ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πατρών κ.κ. ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ, μεταφέρων 5 τόνους ανθρωπιστικής βοηθείας συμπαραστάσεως των Χριστιανών της πόλεως του Πρωτοκλήτου Αποστόλου.

Ακόμη τα δραστήρια μέλη του Γενικού Φιλοπτώχου Ταμείου « Ο ΑΓΙΟΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ » θα περιοδεύσουν χωρία της περιοχής «Κατωγής» προς διανομήν τροφίμων τα οποία λόγω των σοβαροτάτων βλαβών του οδικού δικτύου είναι αποκλεισμένα.

ΕΚ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ

unnamedunnamed2unnamed3unnamed4unnamed5unnamed6unnamed7unnamed10




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250