Kέντρα Τύπου για τους σεισμόπληκτους σε Ληξούρι και Αργοστόλι

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 07 Φεβρουαρίου 2014 13:45

Kέντρα Τύπου για τους σεισμόπληκτους σε Ληξούρι και Αργοστόλι

Δύο κέντρα ενημέρωσης σε Ληξούρι και Αργοστόλι θα λειτουργήσουν άμεσα προκειμένου οι κάτοικοι της Κεφαλονιάς να ξέρουν ανα πάσα ωρα και στιγμή τι συμβαίνει στο νησί μετά τους σεισμούς. Τι λέει στο Newsit o Γενικός Γραμματέας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας, Ανδρέας Κατσανιώτης.

Μετά την παραφιλογία και τη διασπορά ψευδών φημών τις περασμένες ημέρες για επερχόμενο σεισμό που τρέλανε τους κατοίκους της Κεφαλονιάς και προκάλεσε πανικό στο νησί, η κυβέρνησης αποφάσισε να δημιουργήσει δύο κέντρα τύπου προκειμένου όλοι οι πολίτες να ενημερώνονται υπεύθυνα.

Τα κέντρα τύπου θα λειτουργήσουν στο Ληξούρι και το Αργοστόλι


Οπως δήλωσε στο Newsit o Γενικός Γραμματέας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας, Ανδρέας Κατσανιώτης "στην ουσία στήνουμε δύο κέντρα τύπου, ένα στο Αργοστόλι και ένα στο Ληξούρι με βασικό στόχο την ενημέρωση των πολιτών για όποια πληροφορία χρηστική θα πρέπει να έχουν. Για παράδειγμα τι δικαιολογητικά χρειάζονται για να πάρουν το επίδομα επισκευής τους σπιτιού τους ή που θα πρέπει να απευθυνθούν εαν το σπίτι τους έχει πρόβλημα.

Ο Γενικός Γραμματέας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας, Ανδρέας Κατσανιώτης
Ο Γενικός Γραμματέας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας, Ανδρέας Κατσανιώτης


Επιπλέον στα κέντρα τύπου θα δίνουμε ενημέρωση στους πολίτες και στους δημοσιογράφους που βρίσκονται στο νησί για την πραγματική κατάσταση των προβλημάτων που υπάρχουν στην Κεφαλονιά.

Πηγή: newsit.gr




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ