Kλιμάκιο του Δήμου συνοδεία του ομότιμου καθηγητή αντισεισμικών κατασκευών Παναγιώτη Καρύδη επισκέφθηκε τις πληγείσες περιοχές της Παλλικής

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 03 Φεβρουαρίου 2014 08:15

Kλιμάκιο του Δήμου συνοδεία του ομότιμου  καθηγητή αντισεισμικών κατασκευών Παναγιώτη Καρύδη επισκέφθηκε τις πληγείσες περιοχές της Παλλικής

Την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου έλαβε χωρά περιοδεία από κλιμάκιο του Δήμου στις πληγείσες περιοχές Παλλικής ώστε να υπάρξει σφαιρική και αναλυτική εικόνα των συνεπειών από το πρόσφατο σεισμό. Στο κλιμάκιο του Δήμου επικεφαλής ήταν ο Δήμαρχος Κεφαλονιάς Αλέξανδρος Παρίσης ενώ το παρόν έδωσε ο ομότιμος καθηγητής αντισεισμικών κατασκευών Παναγιώτης Καρύδης ο οποίος με τις ειδικές γνώσεις του συνέβαλε καθοριστικά στην ορθή αποτύπωση της κατάστασης.

Το κλιμάκιο παράλληλα αποτελείτο από τους Αντιδημάρχους Ευάγγελο Θεοφιλάτο, Σάββα Σαββαόγλου , Σπύρο Ματιάτο, Γεράσιμο Βαγιωνίτη , το δημοτικό σύμβουλο Μοσχονά Αλέξη, το πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Ληξουρίου Νικόλαο Ζαφείρη Αραβαντινό,το πρόεδρο των Σουλάρων Λευτέρη Γρηγοράτο και το πρόεδρο των Χαβδάτων Μουρελάτο Γεράσιμο.

Οι περιοχές της Παλλικής που επισκέφθηκε το κλιμάκιο είναι οι εξής : Σουλάροι,Λιβάδι,Αγ. Θέκλη , Μονοπωλάτα, Κοντογενάδα, Χαβριάτα,Χαβδάτα, Σκινιά,Καμιναράτα,Μαντζαβινάτα και Ρίφι.

 


Ετικέτες:


00 inkefalonia general ad 300X250