Επίσκεψη στο Επιμελητήριο αντιπροσωπείας βουλευτών του ΠΑΣΟΚ

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 31 Ιανουαρίου 2014 21:34

Επίσκεψη στο Επιμελητήριο αντιπροσωπείας βουλευτών του ΠΑΣΟΚ

Επίσκεψη στην Κεφαλονιά έκανε σήμερα αντιπροσωπεία βουλευτών του ΠΑΣΟΚ. Πιο συγκεκριμένα στην Κεφαλονιά βρέθηκαν οι Γιάννης Κουτσούκος, (βουλευτής Ηλείας), Νίκος Ανδρουλάκης (Γραμματέας Κεντρικής Επιτροπής), Αντώνης Λιάρος (υπεύθυνος του Τομέα Επικοινωνίας του κόμματος για τα περιφερειακά ΜΜΕ), Γιάννης Οικονομίδης (Πρώην Γενικός Γραμματέας Υπ. Δημοσίων Έργων) και Χρήστος Γκόγκας (Βουλευτής Αρτας). Ρεπορτάζ: Γιώργος Χαλαβαζής Η αντιπροσωπεία αφού επισκέφτηκε το Ληξούρι, βρέθηκε στο Επιμελητήριο και είχε συνάντηση με τον πρόεδρό του Θεόφιλο Μιχαλάτο.

Ο κ. Μιχαλάτος, εξέφρασε τα προβλήματα που υπάρχουν στο νησί και τις επιχειρήσεις και ζήτησε μία απάντηση (καθότι εκπροσωπούν την δικομματική κυβέρνηση) μία απάντηση για το πότε θα αποζημιωθούν οι κάτοικοι και οι επαγγελματίες της Κεφαλονιάς που έχουν υποστεί ζημιές από τον σεισμό.

Στη συνάντηση στο Επιμελητήριο, το παρών έδωσαν ο κ. Μάρκος Κοτσιλίνης, οι δημοτικόι σύμβουλοι Σπύρος Σαμούρης και Νίκος Σκλάβος, ο πρώην βουλευτής Σπύρος Μοσχόπουλος, ο πρώην Νομάρχης Διονύσης Γεωργάτος και ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου «Η Κράνη» Σταύρος Σπαθής.

Η αντιπροσωπεία του ΠΑΣΟΚ, είχε συνάντηση με τον αντιπεριφερειάρχη κ. Σωτήρη Κουρή, με τον δήμαρχο Αλέξανδρο Παρίση, ενώ στο Ληξούρι επισκέφτηκε το Νοσοκομείο, τις Λαϊκές Καντοικίες και το κλειστό.

Παρακάτω δηλώσεις από τον Νίκο Ανδρουλάκη και τον Γιάννη Οικονομίδη
https://www.youtube.com/watch?v=sLhuz-vi8mg

DSC 0520DSC 0521DSC 0522DSC 0539DSC 0543DSC 0544DSC 0548

 DSC0098




00 inkefalonia general ad 300X250