Στο «πόδι» το Ληξούρι για το Μαντζαβινάτειο Νοσοκομείο – Ο κόσμος ζήτησε επαναλειτουργία «εδώ και τώρα»

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 31 Ιανουαρίου 2014 10:20

Στο «πόδι» το Ληξούρι για το Μαντζαβινάτειο Νοσοκομείο – Ο κόσμος ζήτησε επαναλειτουργία «εδώ και τώρα»

Εξοργισμένοι οι κάτοικοι του Ληξούρι μαζεύτηκαν χτες βράδυ έξω από το νοσοκομείο για να διαμαρτυρηθούν για την αιφνίδια όπως υποστηρίζουν απόφαση της άμεσης εκκένωσης του. Ρεπορτάζ: Μάκης Μοσχόπουλος – Μαρία Μουρελάτου Μια απόφαση που δεν άρεσε καθόλου στους Ληξουριώτες, μιας και ακόμα είναι νωπά στη μνήμη τους τα πρόσφατα γεγονότα με το κλείσιμο ή όχι του νοσοκομείου.

Μια απόφαση που δεν άρεσε καθόλου στους Ληξουριώτες μιας και ακόμα είναι νωπά στη μνήμη τους τα πρόσφατα γεγονότα με το κλείσιμο ή όχι του νοσοκομείου.

Έτσι αποφάσισαν και συγκεντρώθηκαν ν για να απαιτήσουν την εδώ και τώρα επαναλειτουργία του, και να πάρουν απαντήσεις από τους υπευθύνους αλλά και από τον αναπληρωτή διοικητή Διονύση Μαρκάτο.

Τα έντονα «πυρά» του κόσμου δέχθηκαν ο δήμαρχος Αλέξανδρος Παρίσης και ο διοικητής της 6ης ΥΠΕ Παναγιώτης Κατσίβελας

Τα  πνεύματα κάπως ηρέμησαν όταν έγινε δεκτή η πρόταση από τον δήμαρχο και τον υπουργό Yγείας Άδωνη Γεωργιάδη, να υποστυλωθεί το σημείο του κτηρίου που φαίνεται να έχει πρόβλημα και το νοσοκομείο να συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του όπως πριν.

Έτσι ανανέωσαν το ραντεβού για σήμερα στις 9 το πρωί όπου μετά τη γνωμάτευση των μηχανικών, θα ξεκινήσουν τα έργα υποστύλωσης του Νοσοκομείου .

 DSC0073 DSC0074 DSC0081 DSC0082 DSC0084 DSC0085 DSC0086 DSC0094 DSC0095 DSC0115 DSC0116




00 inkefalonia general ad 300X250