Αντώνης Σαμαράς: «Η Κεφαλονιά άντεξε και συνεχίζει να αποτελεί έναν πανέμορφο και απολύτως ασφαλή τουριστικό προορισμό» (εικόνες + video)

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 29 Ιανουαρίου 2014 14:26

Αντώνης Σαμαράς: «Η Κεφαλονιά άντεξε και συνεχίζει να αποτελεί έναν πανέμορφο και απολύτως ασφαλή τουριστικό προορισμό» (εικόνες + video)

Αισιόδοξος ότι όλα θα πάνε καλά και η Κεφαλονιά θα βρει σύντομα και πάλι τους ρυθμούς της, εμφανίστηκε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, ο οποίος από την Τρίτη το βράδυ βρίσκεται εκτάκτως στο νησί. Ρεπορτάζ: Γιώργος Χαλαβαζής Ο κ. Σαμαράς, αφού επισκέφτηκε το Ληξούρι και το 2ο Γυμνάσιο Αργοστολίου, εν συνεχεία παρέθεσε συνέντευξη Τύπου στο Δημαρχείο, στην οποία δεν έκρυψε την ικανοποίησή του που η Κεφαλονιά άντεξε έναν τόσο ισχυρό σεισμό, τον οποίο ο ίδιος χαρακτήρισε πως ήταν 6,2 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ.

«H Κεφαλονιά άντεξε και θέλω να δώσω συγχαρητήρια στις Κεφαλλονίτισσες και στους Κεφαλλονίτες, οι οποίοι αντιμετώπισαν με ψυχραιμία και ωριμότητα την κατάσταση» ήταν τα πρώτα λόγια του πρωθυπουργού, ο οποίος εν συνεχεία τόνισε πως: «Ήρθα για να δείξω ότι όλοι οι έλληνες είναι δίπλα στην Κεφαλονιά».

https://www.youtube.com/watch?v=V-HEGGriqbo

«Ήταν 6,2 ρίχτερ ο σεισμός»

Ο κ. Σαμαράς παραδέχθηκε πως ήταν ένας πολύ ισχυρός σεισμός λέγοντας πως: « Ήθελα να δω ο ίδιος τις συνέπειες του σεισμού και γι' αυτό ήρθα στο νησί. Ένας σεισμός εντάσεως 6,2 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ, είναι ένας πολύ ισχυρός σεισμός, ωστόσο η Κεφαλονιά άντεξε και αυτό αποτελεί απόδειξη πως έχει θωρακιστεί αποτελεσματικά. Η Κεφαλονιά άντεξε και συνεχίζει να αποτελεί έναν πανέμορφο και απολύτως ασφαλή τουριστικό προορισμό» .

Ερχεται και ο Αρβανιτόπουλος

Ο πρωθυπουργός προανήγγειλε τις επόμενες ημέρες και την άφιξη του Υπουργού Παιδείας Κωνσταντίνου Αρβανιτόπουλου. Τον πρωθυπουργό συνόδευσε στην Κεφαλονιά ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κ. Σίμος Κεδίκογλου.

Παρακάτω εικόνες από την επίσκεψη του κ. Σαμαρά στο Αργοστόλι

DSC 0382DSC 0385DSC 0402DSC 0404DSC 0406DSC 0409DSC 0410DSC 0411DSC 0417DSC 0419DSC 0420DSC 0437DSC 0439


Ετικέτες:


00 inkefalonia general ad 300X250