Ανεξάρτητοι Ελληνες: «Οι εκλογές και ο αφέντης Δήμαρχος!»

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 27 Απριλίου 2012 09:51

Ανεξάρτητοι Ελληνες: «Οι εκλογές και ο αφέντης Δήμαρχος!»

Τις τελευταίες ημέρες έχουν δει το φως της δημοσιότητας, πληροφορίες σχετικά με την ανάμειξη του Δημάρχου Κεφαλονιάς, στις διαδικασίες επιλογής των υποψηφίων για την κατάρτιση ψηφοδελτίου της Ν.Δ. στο νομό μας.

Μάλιστα ορισμένα από αυτά τα δημοσιεύματα, μερίδας του τύπου, εξυμνούν την ικανότητα και την δυναμική του Δημάρχου, που μπορεί τελικά να επιβάλει την άποψή του στο κόμμα της Ν.Δ. και στον αρχηγό της!!!

Μέχρι εδώ το σχόλιο που μπορούμε να κάνουμε είναι:

«Θλίβεται κανείς γιατί οι διαδικασίες επιλογής των υποψηφίων στη Ν.Δ. είναι ΣΚΟΤΕΙΝΕΣ και ΑΔΙΑΦΑΝΕΙΣ, χωρίς ΚΡΙΤΗΡΙΑ ή ΚΑΘΑΡΕΣ και ΑΝΟΙΚΤΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ, που να εκφράζουν τις πλειοψηφίες των τοπικών κοινωνιών.»

Μέσα σε αυτές τις ΣΚΟΤΕΙΝΕΣ διαδρομές κινήθηκε ο Δήμαρχος Κεφαλονιάς επιβάλλοντας τις επιθυμίες του στο κόμμα και στον αρχηγό.

Όμως τα γεγονότα δεν σταματούν εδώ!!!!

Σύμφωνα με πολλές άλλες και συνεχείς πληροφορίες – καταγγελίες μαρτυρίες, ο Δήμαρχος Κεφαλονιάς και οι περί αυτών, έχουν επιδοθεί σε ενέργειες άμεσου επηρεασμού της εκλογικής συνείδησης και συμπεριφοράς συγκεκριμένων συμπολιτών μας.

Με προσωπικά τηλεφωνήματα και συναντήσεις, χρησιμοποιώντας το ειδικό βάρος του θεσμού του Δημάρχου, αλλά και των υπηρεσιών του δημαρχείου, έχουν θέσει σε εφαρμογή μια μεγάλη επιχείρηση στήριξης συγκεκριμένων υποψηφίων, που όπως φαίνεται εντάσσονται στον κύκλο της προσωπικής του επιρροής.

ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΟΥΜΕ στον Δήμαρχο ότι:

Είναι παράνομο να παρεμβαίνει με οποιονδήποτε τρόπο στην εκλογική διαδικασία.

Στοιχειώδη σεβασμό, στις Δημοκρατικές διαδικασίες και στο δικαίωμα του πολίτη να επιλέγει τι και ποιόν θα ψηφίσει, πρέπει να δείχνει όποιος κατέχει δημόσια θέση και να μην παρεμβαίνει με οποιονδήποτε τρόπο χειραγώγησης στην ελευθερία του εκλέγειν!

ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΜΕ στο λαό της Κεφαλονιάς & της Ιθάκης αυτές τις παλαιοκομματικές και αντιδημοκρατικές πρακτικές του Δημάρχου Κεφαλονιάς και των συν αυτών.

Οι συμπολίτες μας, κε Δήμαρχε, είναι εξαιρετικά ώριμοι και υποψιασμένοι για να δέχονται την εποχή του Μνημονίου, αυτού του είδους τις παλαιοκομματικές και πελατειακού τύπου παρεμβάσεις.

ΚΑΛΟΥΜΕ τους Κεφαλλονίτες και Θιακούς να κλείσουν τα αυτιά τους στις σειρήνες του Δημάρχου και των υπηρεσιών του δημαρχείου και να στηρίξουν χωρίς ταλάντωση το ψηφοδέλτιο της νίκης και της προοπτικής των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

Η Επιτροπή Εκλογικού Αγώνα

Κεφαλονιάς & Ιθάκης