Εκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του ο Λιμενικός Σταθμός Σάμης (εικόνες)

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 21 Ιανουαρίου 2014 13:27

Εκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του ο Λιμενικός Σταθμός Σάμης (εικόνες)

Με μια πολύ ωραία γιορτή ο προϊστάμενος και το προσωπικό το Λ.Σ Σάμης έκοψαν χτες το απόγευμα την βασιλόπιτά τους. Αρκετοί οι επαγγελματίες αλλά και οι ιδιώτες από την περιοχή της Σάμης  παραβρέθηκαν στην όμορφη αυτή γιορτή. Π προϊστάμενος κύριος Καρελάκης και σύσσωμο το προσωπικό του σταθμού είχαν φροντίσει και την τελευταία λεπτομέρεια και ήταν όλα στην εντέλεια, αναψυκτικά, ποτά και γλυκά πέρα από την βασιλόπιτα γλύκαναν και δρόσισαν τους παραβρισκόμενους. Την βασιλόπιτα ευλόγησε ο εφημέριος του ναού της Σάμης π. Παΐσιος.

Η τυχερή της βραδιάς που «έπεσε» το φλουρί ήταν η λιμενοφύλακας του Λ.Σ Σάμης Αγγελική Σακκά. Το δώρο της γι’αυτό ήταν ένα ασημένιο καραβάκι προσφορά  του κοσμηματοπωλείου Alexander από την Σάμη.. Το παρόν στην χτεσινή γιορτή έδωσαν και οι: δημοτικοί σύμβουλοι Κεφαλονιάς Δ. Φιοραβάντες και Θ. Καβαλλιεράτος ο λιμενάρχης Αργοστολιού κ. Καλιτσουνάκης Γεώργιος, τα μέλη του σωματείου προσωπικού λιμενικού σώματος Κεφαλονιάς Αγγούριας Γεράσιμος, Σταματελάτος Σπυρίδων και Μέξια Ελένη καθώς επίσης και ο διευθυντής της Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού Αργοστολίου κ Τιφτικίδης Παύλος. Ο κ. Καλιτσουνάκης στο σύντομο χαιρετισμό του,

εξήρε την προσφορά στην υπηρεσία του κ. Καρελάκη και όλου του προσωπικού του Λ.Σ. Σάμης και ευχαρίστησε τον πρώην Πρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου Κεφαλονιάς, που επί προεδρίας του. ανακαινίστηκε πλήρως το κτήριο του Λ.Σ. Σάμης, που είχε χρόνια και σοβαρά προβλήματα.

Σε σύντομη παρέμβασή του, ο Δ.Σ. Δ. Φιοραβάντες,  ευχαρίστησε τον προϊστάμενο και το προσωπικό του Λ.Σ. Σάμης, για τις πολύτιμες  (όπως είπε ) υπηρεσίες που προσφέρουν κατά την εκτέλεση των υπηρεσιακών καθηκόντων τους, αλλά και για τις άριστες σχέσεις που έχουν αναπτύξει,

με την τοπική κοινωνία της περιοχής Σάμης. Μετά την κοπή της πίτας ο κ Καρελάκης είχε φροντίσει για ένα… μοναδικό τσιμπούσι,  με γουρουνόπουλο και μπριζόλες από το Αρχοντοχώρι  Ξηρομέρου. (Το Ξηρόμερο είναι η ιδιαίτερη πατρίδα του κ. Καρελάκη ).  
Θερμές ευχαριστίες για την υπέροχη βραδιά, στον προϊστάμενο και στο προσωπικό του Λ.Σ. Σάμης, Να έχουν μια καλή χρονιά με οικογενειακή και ατομική  υγεία και ευτυχία και με όσο το δυνατόν λιγότερα προβλήματα στην υπηρεσία τους.

Πηγή: vlahatasamis.gr


Ετικέτες:


00 inkefalonia general ad 300X250