O Γιώργος Μεταξάς για την Κυριακάτικη σύσκεψη στον Πόρο

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 21 Ιανουαρίου 2014 10:22

O Γιώργος Μεταξάς για την Κυριακάτικη σύσκεψη στον Πόρο

Τη Κυριακή  19 Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του πολιτιστικού κέντρου του Πόρου  σύσκεψη με θέμα τον καθορισμό της πρόταση των τοπικών φορέων σχετικά με τα πλωτά  της μαρίνα του Πόρου καθώς και την επέκταση ύδρευσης και τοποθέτηση δεξαμενής στη  περιοχή κολοκάση. Στη συνάντηση ήταν παρόντες οι Αντιδήμαρχοι, κ. Βασίλης Καμπιτση ,κ. Σπύρος Σολομός ,κ. Νίκος Παπαδάτος , καθώς και ο κ. Σπύρος  Ματιάτος .  

Ο Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου  κ. Επαμινόντας  Κουστουμπάρδης,  αφού έθεσε τα θέματα προς συζήτηση, εκφράζοντας  και την απογοήτευση, του, λέγοντας ότι δεν ήταν εφικτό  να ολοκληρωθούν  τα αναμενόμενα έργα που χρόνια  κωλυσιεργούν να υλοποιηθούν στην περιοχή μας. 

Ο κ. Καμπιτης  ανάλαβε δυναμικά όπως πάντα να συναντήσει την πρόεδρο του Λιμενικού ταμείου κυρία Κατσαϊτη, απαιτώντας την  αναγκαιότητα για το συγκεκριμένο  έργο που θα μπορούσε να δοθεί νέα  πνοή στον τομέα του τουρισμού στην περιοχή μας.

 Κατά τη διάρκεια της συζήτησης επισημάνθηκε από όλες τις πλευρές η πρόθεση να βοηθήσουν όλοι μαζί  μέχρι το καλοκαίρι  να έχουν τοποθετηθεί τα πλωτά και ότι συνεπάγεται για ένα ολοκληρωμένο έργο.

Ο κ. Γεώργιος Μεταξάς, επ/πρόεδρος του σωματείου ενοικιαζομένων Δωματίων, κατέθεσε τα γνωστά αιτήματα του Σωματείου για την αναβάθμιση της περιοχής λέγοντας, ότι με λίγα χρήματα μπορούσαμε να αλλάξουμε την εικόνα του Πόρου.   

Ας κρατήσουμε την αισιοδοξία μας

Γεώργιος  Μεταξάς

siskespi1


Ετικέτες: