Κεφαλληνιακή Αδελφότητα Αθηνών: Λαμπρή τελετή στο κόψιμο της πίτας – Βραβεύσεις

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 21 Ιανουαρίου 2014 07:40

Κεφαλληνιακή Αδελφότητα Αθηνών: Λαμπρή τελετή στο κόψιμο της πίτας – Βραβεύσεις

Ο πρόεδρος κ. Τάσος Βαλλιανάτος και το Δ.Σ της Κεφαλληνιακής αδελφότητας Αθηνών νιώθουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε από καρδιάς το πλήθος των Κεφαλλήνων, το οποίο μας τίμησε με την παρουσία του στην κοπή της πίτας μας στις 18 Ιανουαρίου στο πνευματικό κέντρο Βριλησσίων.Ιδιαίτερα ευχάριστο γεγονός ήταν η παρουσία πολλών νέων ανθρώπων της Κεφαλληνιακής παροικίας της Αθήνας που έσπευσαν να στηρίξουν την όμορφη εκδήλωση μας! Η Κεφαλληνιακή Αδελφότητα της Αθήνας γιόρτασε με τον πιο όμορφο τρόπο τα 107 χρόνια της ιστορίας της.Θα θέλαμε επίσης να ευχαριστήσουμε τον Πανοσιολογιότατο πατέρα Νικόλαο Χαρτουλιάρη που ευλόγησε την πίτα μας, το δήμαρχο Βριλησσίων και την κα Αντωνία Μοσχοπούλου για τη συμβολή τους, στην πραγματοποίηση της εκδήλωσης μας καθώς επίσης το μαέστρο μας Παναγή Μπαρμπάτη, την ανερχόμενη υψίφωνο Ολγιάννα Πανίτσα - Μεταξά και τη χορωδία του ιερού ναού Αγίου Γερασίμου Ιλισίων.

Τη βραδιά λάμπρυναν με την παρουσία τους οι βραβευθέντες επιφανείς Κεφαλλήνες, ο διακεκριμένος καρδιοχειρουργός κ. Πέτρος Αλιβιζάτος, ο τ. Νομάρχης Διονύσης Λευκαδίτης, o αθλητής Γιώργος Ποταμιάνος, ο Νικόλαος Μεγαδούκας και ο εκπρόσωπος του συνεταιρισμού ρομπόλας Γεράσιμος Μεσολωράς.
Συντονιστής της βραδιάς ήταν ο αντιπρόεδρος του ΔΣ της Αδελφότητας και καταξιωμένος δημοσιογράφος Νίκος Γιαννόπουλος.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με αναμνηστικές φωτογραφίες και μικρή δεξίωση στην είσοδο του Πνευματικού Κέντρου, με τη βοήθεια του Συνεταιρισμού της Ρομπόλας, που πρόσφερε στον κόσμο να δοκιμάσει υπέροχες ποικιλίες κρασιού.

Το παρών έδωσαν μεταξύ άλλων ο Περιφερειάρχης Σπύρος Σπύρου, ο πρ. υπουργός Πέτρος Αλιβιζάτος, ο Δήμαρχος Βριλησσίων κ. Ιωαννίδης, ο αντιδήμαρχος Κεφαλλονιάς κ. Κεκκάτος, η βουλευτής κα. Καραμανλή, ο συμπατριώτης μας δημοσιογράφος Ανδρέας Κωνσταντάτος, ο περιφερειακός σύμβουλος Βαγγέλης Φιοραβάντες, το μέλος τους ΔΣ του δικηγορικού συλλόγου κ. Μπάμπης Αναλυτής, ο διοικητής της Πολυκλινικής Αθηνών κ. Παντελής Αμούργης, η Πρόεδρος των Επτανησιακών Σωματείων κα Κονοφάου, ο Γ.Γ της Κεφαλληνιακής Αδελφότητας Πειραιά κ. Σκλαβούνος, ο Πρόεδρος του Κεφαλλονιτών Κηφισίας και Βορείων Προαστίων κ. Κεκκάτος, ο Πρόεδρος των Επτανησίων Γαλατσίου κ. Χριστοφοράτος, το μέλος του ΔΣ των απανταχού Δειληνάδων κα Μπαλτσαβιά, οι πολιτευτές κα Λουκέρη, κ. Τζωρτζάτος, κ. Αλεξανδράτος, ο Διευθύνων Σύμβουλος της «Kefalonian Lines» κ. Λυκούδης, ο πρώην βουλευτής κ. Μπενετάτος, ο Πρόεδρος της ΟΚΙΣ κ. Μιχαλάτος, ο Κώστας Ευαγγελάτος, ο δημοσιογράφος κ. Αρτελάρης, ο δικηγόρος κ. Παναγιωτάτος – Τζάκης, η κα Αμαλία Μοσχονά, ο πρώην Πρόεδρος της Αδελφότητας Πειραιά κ. Κουγιανός, ο αρχηγός του ΝΟΑ Γιώργος Κατσιγιάννης, ο δικηγόρος κ. Ράνος καθηγητές πανεπιστημίων, Δικαστικές αρχές, άνθρωποι των γραμμάτων και των τεχνών κ.α.

kefalliniaki-adelfotita-pita2014-16kefalliniaki-adelfotita-pita2014-21kefalliniaki-adelfotita-pita2014-24kefalliniaki-adelfotita-pita2014-28kefalliniaki-adelfotita-pita2014-31kefalliniaki-adelfotita-pita2014-32kefalliniaki-adelfotita-pita2014-39kefalliniaki-adelfotita-pita2014-51kefalliniaki-adelfotita-pita2014-52kefalliniaki-adelfotita-pita2014-56kefalliniaki-adelfotita-pita2014-57kefalliniaki-adelfotita-pita2014-61kefalliniaki-adelfotita-pita2014-63kefalliniaki-adelfotita-pita2014-69kefalliniaki-adelfotita-pita2014-81




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ