«Το Χαμολάνι» τον κόσμο να διασκεδάζει κάνει! Έκοψε την πίτα του ο ΠΣ των Δαυγάτων (εικόνες + video)

Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 19 Ιανουαρίου 2014 14:17

«Το Χαμολάνι» τον κόσμο να διασκεδάζει κάνει! Έκοψε την πίτα του ο ΠΣ των Δαυγάτων (εικόνες + video)

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Το Χαμολάνι» δραστηριοποιήθηκε ξανά πριν από μερικούς μήνες, έπειτα από κάποια χρόνια απραξίας και σίγουρα κερδισμένο απ' όλη αυτή την ιστορία είναι το χωριό των Δαυγάτων! Κείμενο – Εικόνες: Γιώργος Χαλαβαζής Αυτό διαπιστώσαμε και κατά την χθεσινή επίσκεψή μας στον ξενώνα του Αγίου Γεωργίου στα Δαυγάτα, εκεί όπου ο Πολιτιστικός Σύλλογος έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του. Επί της ουσίας οι κάτοικοι, έφαγαν καλά (τα φαγητά ήταν προσφορά του Συλλόγου), χόρεψαν υπό τους ήχους της ορχήστρας του Γιώργου Κρεμμύδα και ευχήθηκαν κατά το κόψιμο της πρωτοχρονιάτικης πίτας από τον παπά – Σωτήρη, καλή και ευτυχισμένη χρονιά.

Φυσικά είχαν και τα τυχερά τους, όπως μια τηλεόραση 32 ιντσών προσφορά από το κατάστημα Κωτσόβολος της Κεφαλονιάς, ένα tablet και μία φωτογραφική μηχανή, που κληρώθηκαν κατόπιν λαχειοφόρου αγοράς.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσίας τους, ο οι αντιδήμαρχοι Σάββας Σαββαόγλου, Σπύρος Ματιάτος, Γεράσιμος Βαγιωνίτης, ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Μάρκος Κοτσιλίνης, ο επικεφαλής του συνδυασμού «Ανεξάρτητη Αγαπημένη Κεφαλονιά Θεόφιλος Μιχαλάτος, οι δημοτικοί σύμβουλοι Σπύρος Σαμούρης και Βίκτωρας Ρουχωτάς, ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Λακήθρας Ιωάννης Κωνσταντάτος, το μέλος του ΔΣ του Επιμελητηρίου Νίκος Μενάγιας, ο παιδίατρος Ευάγγελος Ευαγγελάτος, αλλά και ο πολιτευτής της ΝΔ Παύλος Παπαδάτος, ο οποίος κατάγεται από τα Δαυγάτα.

Την εκδήλωση χαιρέτησαν ο Ακης Κατσαμπίρης πρόεδρος του Συλλόγου και Γρηγόρης Νασιόπουλος μέλος του ΔΣ του συλλόγου, αλλά και ο πρόεδρος της τοπικής Κοινότητας Δαυγάτων Παναγής Γασπαρινάτος.

Και του χρόνουΦόρτωση…

Φόρτωση…