ΚΕΔΗΚΕ: Ξεκίνησαν οι προετοιμασίες για το Ληξουριώτικο Καρναβάλι

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 16 Ιανουαρίου 2014 19:29

ΚΕΔΗΚΕ: Ξεκίνησαν οι προετοιμασίες για το Ληξουριώτικο Καρναβάλι

Ξεκίνησαν πυρετωδώς οι προετοιμασίες για το Ληξουριώτικο Καρναβάλι. Πάντα πρώτοι οι Ληξουριώτες στην καλή διοργάνωση αλλά και στα αποτελέσματα. Η Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ. με τον αντιπρόσωπό της Γιώργο Κατσιβέλη, τον πρόεδρο της τοπικής κοινότητας Ληξουρίου, Νικόλαο Αραβαντινό και τα μέλη της Καρναβαλικής Οργανωτικής Επιτροπής, με πρόεδρο το Γεράσιμο Σ. Γαλανό, ξεκίνησαν ήδη να δρομολογούν ότι καλύτερο μπορεί να γίνει, μέσα σε αυτή τη κρίση που περνάμε, γιατί το Ληξουριώτικο Καρναβάλι είναι μοναδικό, είναι έρωτας που παίζει με τη ζωή και διώχνει μακριά τη μιζέρια, δίνοντας χαρά τόσο σε αυτούς που συμμετέχουν όσο και σε αυτούς που παρακολουθούν.

Η επικαιρότητα, αλλά και τοπικά και εθνικά προβλήματα θα πάρουν και θα δώσουν, περιπλεγμένα και σατιρισμένα, απ' όλους εκείνους τους Ληξουριώτες που έχουν μέσα τους το σκώμμα και την σατιρική φλέβα του Λασκαράτου. Εκδηλώσεις για όλα τα γούστα, σοβαρές και πειραχτικές, ιστορικές και κουτσομπόλικες, με πρώτη εκείνη της Πεντεγολέτσας, ομπαγιέ τι έχει να γίνει!... καθίστε ούλοι οι πολιτικοί στ' αβγά σας και ..... δώστε λεφτά για το Ληξουριώτικο Καρναβάλι, γιατί αυτό είναι μοναδικό και πηγαίο!!!

Καλούμε όλο το νησί να έρθει στο Ληξούρι, γιατί εμείς έχουμε αποδείξει ότι το κέφι, η ζωντάνια, η σάτιρα και το πείραγμα δεν λείπουν από τα χείλη μας.

Ελάτε να περάσετε μαζί μας υπέροχα για ότι δεν έχετε ζήσει και το ονειρεύεστε!

Σας περιμένουμε να δηλώσετε συμμετοχή στα γραφεία του πρώην Δημαρχείου Ληξουρίου, στην κ. Ντίνα Μοσχοπούλου.

Και μην ξεχνάτε ότι το Καρναβάλι ........ έφτακεεεε!!!

Από την Καρναβαλική Οργανωτική Επιτροπή


Ετικέτες:


ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ