Η Πυροσβεστική Υπηρεσία ενίσχυσε το Ειδικό Σχολείο Περατάτων (εικόνες + video)

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 15 Ιανουαρίου 2014 15:23

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία ενίσχυσε το Ειδικό Σχολείο Περατάτων (εικόνες + video)

Το κοινωνικό της πρόσωπο η Πυροσβεστική Υπηρεσία το έδειξε με την διεξαγωγή τουρνουά ποδοσφαίρου τα έσοδα του οποίου θα πήγαιναν στα Ειδικά Σχολεία των Περατάτων και Φαρακλάτων. Σήμερα το μεσημέρι ήρθε η ώρα της... εκτέλεσης της αποστολής , καθώς οι πυροσβέστες Νίκος Λυμπερόπουλος και Γιώργος Γασπαρινάτος παρέδωσαν στην διευθύντρια του Ειδικού Σχολείου Περατάτων κα Ράνια Φραγκισκάτου, το χρηματικό ποσό των 450 ευρώ για την ενίσχυση του σχολείου.

Ρεπορτάζ: Γιώργος Χαλαβαζής

Συνολικά από την κίνηση αυτή μαζεύτηκαν 900 ευρώ και τα μισά (450 Ευρώ) παραδόθηκαν ήδη στο Ειδικό σχολείο των Περατάτων, ενώ τα υπόλοιπα χρήματα θα μοιραστούν υπό την μορφή προϊόντων τις επόμενες μέρες στο Ειδικό Σχολείο των Φαρακλάτων.

Ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κεφαλονιάς κ. Μιλτιάδης Τετενές έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Στη δύσκολη περίοδο που διανύει η κοινωνία μας υπάρχουν άνθρωποι που δεν παραβλέπουν τους συνανθρώπους τους, αλλά απεναντίας στέκονται και τους βοηθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο έτσι οι υπάλληλοι της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αργοστολιού με επικεφαλής τον πυροσβέστη Λυμπερόπουλο Νικόλαο πήραν την πρωτοβουλία και διοργάνωσαν ένα φιλανθρωπικό ποδοσφαιρικό τουρνουά με σκοπό την ενίσχυση των ειδικών σχολείων Φαρακλάτων - Περατάτων τους συγχαίρω ολόψυχα για το ήθος την αξιοπρέπεια και την ανθρωπιά που δείχνουν στο δύσκολο αυτο καιρό και τους εύχομαι να συνεχίσουν στο μέγιστο την προσπάθεια τους αυτη αποτελούν ολοζώντανο παράδειγμα προς μίμηση και αισθάνομαι υπερήφανος για το προσωπικό που διοικώ ως Διοικητής των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Νομού Κεφαλληνίας».

Παρακάτω ακούστε τη δήλωση από την Διευθύντρια του σχολείου κα Ράνια Φραγκισκάτου αλλά και εικόνες από την παράδοση

https://www.youtube.com/watch?v=eaZQl1yHdoY

DSC 0557DSC 0560DSC 0565DSC 0567DSC 0572DSC 0578




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250