Αυτά είναι τα ΚΑΠΗ! Γλέντησαν με την ψυχή τους στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας (εικόνες + video)

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 13 Ιανουαρίου 2014 11:34

Αυτά είναι τα ΚΑΠΗ! Γλέντησαν με την ψυχή τους στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας (εικόνες + video)

Τα ΚΑΠΗ της Κεφαλονιάς απέδειξαν για μία ακόμη φορά πως ξέρουν να γλεντούν! Και το απέδειξαν τούτη τη φορά στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας τους που έλαβε χώρα την Κυριακή το απόγευμα στην αίθουσα εκδηλώσεων «Αθηνά» στα Κοκκύλια. Κείμενο – εικόνες: Γιώργος Χαλαβαζής Άνθρωποι της τρίτης ηλικίας από όλη την Κεφαλονιά, έδωσαν δυναμικό «παρών» και απέδειξαν πως το κέφι χρόνια δεν κοιτά!

Την πίτα ευλόγησε και έκοψε ο αρχιμανδρίτης π. Γεράσιμος Φωκάς, ενώ για μία ακόμη φορά η πρόεδρος των ΚΑΠΗ Αννα Ζαπάντη, κατάφερε να διοργανώσει μια πολύ αξιόλογη εκδήλωση και να ευχαριστήσει τους ηλικιωμένους που γέμισαν ασφυκτικά την αίθουσα.
Μαζί με την Αννα Ζαπάντη, ο πρόεδρος του ΟΚΑΠ Διονύσης Κοκκόσης και ο Παναγής Βανδώρος, υποδέχονταν τον κόσμο.

Η χορωδία των ΚΑΠΗ υπό τη διεύθυνση του Βασίλη Καλογηρά, σε συνοδεία με το βιολί του Νώντα Τσίμα, άνοιξε την εκδήλωση και ακολούθως το κέφι ανέβηκε από την Ειρήνη Καμινάρι στο τραγούδι, τον Διονύση Παγουλάτο στην κιθάρα και τον Μάκη Γεωργόπουλο στα πλήκτρα.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο αντιπεριφερειάχης Σωτήρης Κουρής, ο αντιδήμαρχος Σάββας Σαββαόγλου, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Νίκος Ανουσάκης, ο επικεφαλής της «Νέας Εποχής» Μάρκος Κοτσιλίνης, ο επικεφαλής της «Ανεξάρτητης Αγαπημένης Κεφαλονιάς» Θεόφιλος Μιχαλάτος, η περιφερειακή σύμβουλος Ειρήνη Στεφάτου, οι δημοτικοί σύμβουλοι Διονύσης Αραβαντινός, Νίκος Σκλάβος, Σπύρος Σαμούρης, Βίκτωρας Ρουχωτάς, Παναγής Ρασσιάς, καθώς επίσης και οι πρόεδροι των τοπικών Κοινοτήτων Αργοστολίου, Μεταξάτων και Λακήθρας, Λούκας Νιφοράτος, Ευάγγελος Μοσχόπουλος και Γιάννης Κωνσταντάτος αντίστοιχα.

Μετά το τσάι και τους λουκουμάδες που γεύτηκαν (μαζί φυσικά και με την πρωτοχρονιάτικη πίτα), ο χορός ξεκίνησε και η πίστα γέμισε με χαρούμενα «νιάτα».

Κάτι τέτοιες εικόνες δίνουν κουράγιο και δύναμη σε πολύ νεώτερους ανθρώπους.

Μπράβο σε όλους και του χρόνου.


Ετικέτες:

Φόρτωση…

Φόρτωση…