«Να στηρίξουμε όλοι τις low cost»

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 11 Δεκεμβρίου 2013 08:19

«Να στηρίξουμε όλοι τις low cost»

Ένα θέμα που αφορά όλους τους Κεφαλλονίτες

Βάσει των συμβάσεων που είχαν υπογράψει για την τήρηση των οικονομικών δεσμεύσεων προς τις αεροπορικές εταιρείες , χαμηλού κόστους , και επειδή πρόκειται για ένα ελκυστικό πρόγραμμα με θετικό προορισμό την Κεφαλονιά, νομίζω ότι θα είναι αναγκαίο όλοι οι φορείς που έχουν οικονομικά συμφέροντα από τον τουρισμό, να στηρίξουμε την προσπάθεια ο κάθε ένας σύμφωνα με την αναλόγια, η την οικονομική δυνατότητά του. Και όπως γνωρίζεται όλοι οι επιχειρηματίες από το περίπτερο έως τα ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα ,εστιατόρια ,μπαράκια , επωφελούνταιαπό τον τουρισμό.

Δεν είναι δυνατών το βάρος να το φορτώνονται οι ξενοδόχοι και τα ενοικιαζόμενα δωμάτια. Γι' αυτό, πιστεύω ότι δεν είναι σωστό να γυρίζεις την πλάτη σε αυτούς που υπόγραψαν την σύμβαση με τις αεροπορικές εταιρίες, όλοι μαζί πρέπει να βοηθήσουμε για την σημαντική συνέχιση του προγράμματος.

Είναι αλήθεια ότι η περιοχή μας λόγω τις ελλιπούς συγκοινωνίας από το αεροδρόμιο δεν είχε το αναλογικό μερίδιο τις πίτας, όμως υποστηρίζουμε την προσπάθεια .

Γεώργιος Μεταξάς Επ / πρόεδρος, Σ.Ε.Δ.&.Δ ''Οι Προννοι ''




00 inkefalonia general ad 300X250