Το κίνημα της πατάτας ήρθε στην Κεφαλονιά

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 23 Απριλίου 2012 12:55

Το κίνημα της πατάτας ήρθε στην Κεφαλονιά

Ήρθε η ώρα να αποδείξουμε αν αυτός ο τόπος έχει δοκιμαστεί από την οικονομική κρίση που βιώνουν οι συμπολίτες μας σε άλλα μέρη της χώρας με το γνωστό πλέον κίνημα της πατάτας. Είναι διατεθειμένοι οι Κεφαλονίτες να κτυπήσουν τους μεσάζοντες σ αυτό τον τόπο συμμετέχοντας ενεργά σ αυτό το κίνημα είτε ως μέλη της εθελοντικής ομάδας δράσης Κεφαλονιάς είτε με το να συμμετέχουν στην πρώτη παραγγελία που θα ξεκινήσει τις αμέσως επόμενες ημέρες.

Ενημερώνουμε λοιπόν τους συμπολίτες μας ότι από αύριο Τρίτη αρχίζει η παραγγελία του πρώτου προϊόντος (της πατάτας) και συγκεκριμένα της ποιότητας (agria) μια από τις καλύτερες ποιότητες κιτρινόσαρκης πατάτας στην αγορά στην τιμή των 37 λεπτών το κιλό σε συσκευασίες των 20 κιλών μέσω διαδικτύου στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. αφήνοντας τα στοιχεία σας θα σας στέλνουμε την φόρμα παραγγελίας.

Επίσης όσοι συμπολίτες μας θέλουν να στηρίξουν αυτό το κίνημα και να βρούμε και άλλους τρόπους διάδοσης και παραγγελίας ειδικά για αυτούς που δεν έχουν πρόσβαση στην ενημέρωση μέσω διαδικτύου μπορούν να προσέλθουν σήμερα Δευτέρα και ώρα 7.30 μμ στο χώρο της Κοργιαλενίου βιβλιοθήκης να μας γνωρίσετε και να σχεδιάσουμε τις δράσεις μας.

ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΔΡΑΣΗΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ




00 inkefalonia general ad 300X250