Συνελήφθη ανήλικος αλλοδαπός για διάρρηξη οχήματος στο Ληξούρι

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 02 Δεκεμβρίου 2013 16:06

Συνελήφθη ανήλικος αλλοδαπός για διάρρηξη οχήματος στο Ληξούρι

Συνελήφθη το Σάββατο (30.11.2013) το απόγευμα στο Ληξούρι, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Παλικής, ένας 16χρονος υπήκοος Αλβανίας για κλοπή. Όπως καταγγέλθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Παλικής ο 16χρονος Αλβανός, αφαίρεσε από σταθμευμένο ανασφάλιστο επιβατικό αυτοκίνητο 70χρονου ημεδαπού στο Ληξούρι το Σάββατο (30.11.2013) το μεσημέρι, ένα τσαντάκι με προσωπικά του έγγραφα. Ο 16χρονος οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κεφαλληνίας.  

Εξιχνιάστηκε υπόθεση κλοπής στην Κεφαλονιά

Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος τριών γυναικών ημεδαπών ρομά

Εξιχνιάστηκε από το Αστυνομικό Τμήμα Παλικής μία ακόμη υπόθεση κλοπής χρημάτων από 80χρονο ημεδαπό στο Ληξούρι, που έγινε την Πέμπτη (28.11.2013) το πρωί και σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος δύο γυναικών ημεδαπών ρομά ηλικίας 21 και 22 ετών, καθώς και μίας ακόμη αγνώστων στοιχείων ημεδαπής ρομά, για κλοπή κατά συναυτουργία.

Από την έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Παλικής, ταυτοποιήθηκαν οι τρείς ρομά, ως οι δράστιδες κλοπής σε βάρος 80χρονου ημεδαπού, κατά την οποία με την μέθοδο της απασχόλησης, του αφαίρεσαν το χρηματικού ποσό των 730 ευρώ.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος των τριών γυναικών θα διαβιβαστεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κεφαλληνίας.