Απάντηση Διοικούσας Επιτροπής του ΤΕΙ σε Ηλία Μπεριάτο για το Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 02 Δεκεμβρίου 2013 15:58

Απάντηση Διοικούσας Επιτροπής του ΤΕΙ σε Ηλία Μπεριάτο για το Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων

Αν αποδόθηκαν σωστά οι δηλώσεις του καθηγητή κ. Ηλία Μπεριάτου για το κλείσιμο του Τμήματος Δημοσίων Σχέσεων & Επικοινωνίας, τότε οι δηλώσεις αυτές προσφέρουν κακή υπηρεσία στην προσπάθεια όλων των αιρετών εκπροσώπων του νησιού, της Διοικούσας Επιτροπής και όλου του προσωπικού του Ιδρύματος, που πασχίζουν να πείσουν την Πολιτεία για την ανάγκη αναβίωσης και ανάπτυξης του Τμήματος.

Τώρα που οι προσπάθειες αυτές φαίνεται να βρίσκονται σε καλό δρόμο, δηλώσεις σαν και αυτές του κ. Μπεριάτου δεν βοηθούν καθόλου την υπόθεση του Τμήματος Δημοσίων Σχέσεων & Επικοινωνίας. Το Τμήμα βρίσκεται σήμερα σε ανοδική πορεία, στελεχώνεται όλο και καλύτερα και η φήμη του ξεπερνά πλέον τα ελληνικά σύνορα, μέσω των πολλαπλών δραστηριοτήτων του. Σημαντικοί άνθρωποι των γραμμάτων και της επιστήμης, καθώς και πολλοί δημοσιογράφοι, βοηθούν στην προσπάθεια αυτή, την οποία συντονίζει το μέλος της Διοικούσας Επιτροπής
κ. Γιάννης Πολίτης.

Όσο την άποψη του καθηγητή κ. Μπεριάτου ότι το Ίδρυμα έπρεπε να έχει αποκτήσει αιρετή διοίκηση, είναι γνωστό σε όλους, και μάλιστα σε έναν καθηγητή ΑΕΙ, ότι αυτό εξαρτάται από τον αριθμό των μονίμων μελών του εκπαιδευτικού προσωπικού. Παρά τις προσπάθειες εκλογής νέων μονίμων μελών εκπαιδευτικού προσωπικού, δεν κατέστη δυνατό το Τεχνολογικό Ίδρυμα Ιονίων Νήσων να αποκτήσει τον απαραίτητο αριθμό, εξαιτίας της αναστολής των προσλήψεων τα τελευταία χρόνια, που η σημερινή Διοικούσα Επιτροπή έχει αναλάβει τα καθήκοντά της (Απρίλιος 2010).

Η Διοικούσα Επιτροπή


Ετικέτες:


00 inkefalonia general ad 300X250