Συνέντευξη Τύπου ΤΕΕ: Κάλεσμα στους μηχανικούς για συμμετοχή στις επερχόμενες εκλογές του κλάδου

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 18 Νοεμβρίου 2013 15:22

Συνέντευξη Τύπου ΤΕΕ: Κάλεσμα στους μηχανικούς για συμμετοχή στις επερχόμενες εκλογές του κλάδου

Τη σημαντικότητα της συμμετοχή στις επερχόμενες εκλογές του ΤΕΕ ανέλυσαν ο πρόεδρος του ΤΕΕ Δυτικής Ελλάδος κ. Αθανάσιος Γιανναδάκης και ο πρόεδρος της Νομαρχιακής Επιτροπή του ΤΕΕ Κεφαλονιάς και Ιθάκης κ. Σταύρος Τραυλός στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησαν σήμερα το μεσημέρι στις εγκαταστάσεις του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων. Ρεπορτάζ: Γιώργος Χαλαβαζής

Στο πάνελ των ομιλητών βρέθηκε επίσης και ο Γραμματέας του ΤΕΕ κ. Γεράσιμος Καππάτος, ενώ μετά το πέρας των ομιλιών, ακολούθησε ημερίδα με θέμα τον νέο νόμο Ν4179 για την αντιμετώπιση της αυθαίρετης δόμησης την οποία διοργάνωσε  το ΥΠΕΚΑ.

Στην βασική του τοποθέτηση ο κ. Γιανναδάκης, έκανε έναν σύντομο απολογισμό του έργου του ΤΕΕ και μία ενημέρωση στους δημοσιογράφους, ενώ αναφέρθηκε εκτενέστερα στην συμμετοχή που πρέπει να έχουν οι εκλογές του ΤΕΕ την επόμενη Κυριακή 24 Νοεμβρίου.

Από την πλευρά του ο κ. Σταύρος Τραυλός, αφού ευχαρίστησε δημοσίως τον πρόεδρο κ. Γιανναδάκη για την συνεργασία που είχαν τα τελευταία 3,5 χρόνια, εν συνεχεία εξήρε την συνεργασία που είχε με τα μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής και ιδιαιτέρως με τον κ. Γεράσιμο Καππάτο.

Ο κ. Τραυλός τόνισε πως: «Είναι πολύ σημαντική η συμμετοχή των μηχανικών στις εκλογές, γιατί έχουμε αισθανθεί μία απαξίωση προς το ΤΕΕ. Ευελπιστώ να κατέβουν οι συνάδελφοι και να ψηφίσουν. Την περασμένη φορά από τα 210 μέλη είχαν ψηφίσει οι 95. Θεωρώ τώρα πως θα ξεπεράσουμε τους 100".

Στο ίδιο μήκος κύματος και  ο κ. Γεράσιμος Καππάτος τόνισε πως: «Τα μέλη του ΤΕΕ προσφέρουν αφιλοκερδώς τον χρόνο τους και το έργο τους θα έπρεπε να έχει εκτιμηθεί. Στις εκλογές οι κομματικές μας ταυτότητες μένουν στην άκρη» και εν συνεχεία ανέλυσε τα πεπραγμένα της θητείας της Νομαρχιακής, ενώ καταλήγοντας τόνισε πως φέτος δεν θα είναι υποψήφιος.

Ο κ. Τραυλός εξήρε την συνεργασία με την αντιπεριφέρεια, αλλά δεν έκανε κουβέντα για το αν υπήρξε συνεργασία του ΤΕΕ με την Δημοτική Αρχή. Πάνω σε αυτό, έγινε ερώτηση προς τον κ. Τραυλό για τις σχέσεις του ΤΕΕ με τον Δήμο Κεφαλονιά και εκείνος παραδέχθηκε πως: «Νομίζω πως δεν κατάλαβε ο Δήμαρχος τι μπορεί να του προσφέρει το ΤΕΕ και σε αυτό έπαιξαν ρόλο και κάποιοι σύμβουλοι». Εν συνεχεία πάντως ο κ. Τραυλός δήλωσε: «Τον τελευταίο καιρό κατάλαβε την αξία του ΤΕΕ και ζήτησε να βοηθήσει».

DSC 0298DSC 0299DSC 0303




00 inkefalonia general ad 300X250