«Να μην κλείσει το Ταχυδρομείο Αγίας Ευφημίας»

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 15 Νοεμβρίου 2013 14:17

«Να μην κλείσει το Ταχυδρομείο Αγίας Ευφημίας»

Το  Δημοτικό συμβούλιο Του Δήμου Κεφαλονιάς ,αφού ενημερώθηκε για το επικείμενο κλείσιμο του ταχυδρομείου της Αγίας Ευφημίας, αποφάσισε κατά πλειοψηφία και αποστέλλει σε όλους τους αρμόδιους φορείς το ακόλουθο ψήφισμα

Καταγγέλλουμε στο λαό της Κεφαλλονιάς την αυθαίρετη και εν κρυπτώ απόφαση των ΕΛΤΑ  να κλείσει το ταχυδρομείο της Αγίας Ευφημίας. Δεν είναι η πρώτη φορά που οι κυβερνώντες προσπάθησαν  να το κλείσουν, αυτό όμως δεν έγινε δυνατόν λόγω της κινητοποίησης των κατοίκων και των φορέων.

Σε μια περιοχή που τον χειμώνα έχει μεγάλο ποσοστό γερασμένου πληθυσμού , ενώ το καλοκαίρι η τουριστική κίνηση απαιτεί αυξημένες υπηρεσίες, η λειτουργία του ταχυδρομείου στην Αγία Ευφημία προσφέρει όχι μόνον ουσιαστικές υπηρεσίες αλλά και κοινωνικό έργο.

Η λειτουργία του δεν είναι ζημιογόνα, ενώ η κατάργησή του στερεί τους δημότες από στοιχειώδεις και αναγκαίες  παροχές.

Καλούμε την ηγεσία των ΕΛΤΑ ,την κυβέρνηση και κάθε αρμόδιο να ανακαλέσει την απόφαση και φροντίσει ώστε το ταχυδρομείο να συνεχίσει να λειτουργεί και να αναβαθμιστεί.

Καλούμε την κοινωνία της Πυλάρου να αντισταθεί στις αυθαίρετες αυτές ενέργειες  και να περιφρουρήσει αγωνιστικά το δικαίωμα για παροχή υπηρεσιών από το κράτος , όπως είναι το ταχυδρομείο.




00 inkefalonia general ad 300X250