Επιμελητήριο: Προϋπολογισμός 2014

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 05 Νοεμβρίου 2013 10:37

Επιμελητήριο: Προϋπολογισμός 2014

Πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα το απόγευμα συνεδρίαση του δ.σ. του Επιμελητηρίου Κεφαλονιάς και Ιθάκης με κύριο θέμα τον προϋπολογισμό του 2014. Από την συνεδρίαση απουσίαζαν ο αντιπρόεδρος Διονύσης Λυκούδης και τα μέλη του δ.σ. Διονύσης Λιγνός , Γεράσιμος Μαρκάτος, Άγγελος Γαλάτης, Δημήτρης Προβολισιάνος και Θόδωρος Λεγάτος. Ο πρόεδρος του επιμελητηρίου κ. Θεόφιλος Μιχαλάτος, ξεκινώντας τη συνεδρίαση προσπαθώντας να κάνει εκτίμηση και να σχολίασει αναφορικά με τη λειτουργία των καταστημάτων τις Κυριακές.

Ψηφίστηκε ομόφωνα ο Προϋπολογισμός

Στη συνέχεια από τον οικονομικό επόπτη κ. Σπύρο Ματιάτο, αναλύθηκε ο προϋπολογισμός του 2014, ο οποίος και ψηφίστηκε ομόφωνα.
Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης συζητήθηκε επίσης και η επιστολή του προέδρου των Ξενοδόχων κ. Σπύρου Γαλιατσάτου, για οικονομική ενίσχυση από το Επιμελητήριο όσον αφορά την προσπάθεια της Ryanair.

Αποφασίστηκε πως το Επιμελητήριο, όπως πάντα, θα σταθεί κοντά σε αυτή την σημαντική προσπάθεια και θα συνεχίσει να τη στηρίζει, απαντώντας θετικά στο αίτημα του κ. Γαλιατσάτου.

Γιώργος Χαλαβαζής