Ο Θάνος Ασκητής στο Κέντρο Ξένων Γλωσσών «ΑΛΦΑ», στα Βλαχάτα

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 27 Οκτωβρίου 2013 23:07

Ο Θάνος Ασκητής στο Κέντρο Ξένων Γλωσσών «ΑΛΦΑ», στα Βλαχάτα

Στο Κέντρο Ξένων Γλωσσών ΑΛΦΑ , στα Βλαχάτα, πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 25 Οκτωβρίου, στις 8 μ.μ. η ομιλία του Δρ. Θάνου Ασκητή προς τους γονείς με θέμα <<Γονείς - Παιδί - Προεφηβεία>>. Η εκδήλωση είχε μεγάλη επιτυχία, με σημαντική ανταπόκριση από γονείς απ' όλη την Κεφαλονιά, οι οποίοι άκουσαν με προσοχή την ομιλία και έθεσαν πολλά ερωτήματα στα οποία απάντησε ο κος Ασκητής.  

Το θέμα της ομιλίας αφορούσε τον γονιό που ζει τον πρωταγωνιστικό του ρόλο μπροστά σε μια ανοιχτή κοινωνία που η πληροφορία διαχέεται από τα Μ.Μ.Ε., εκρηκτικά, με ταχύτατους ρυθμούς και ανεξέλεγκτα, μη μπορώντας ο ίδιος να απαντήσει στα πολλά και αγωνιώδη ερωτηματικά του παιδιού του. Πολλές φορές αντιδρά σπασμωδικά με τιμωρητικό τρόπο, λειτουργώντας με πανικό μπροστά στο σωστό και στο λάθος του παιδιού, που ουσιαστικά αντανακλά τη δική του σωστή ή λάθος συμπεριφορά.

Το Κέντρο Ξένων Γλωσσών ΑΛΦΑ ευχαριστεί θερμά τον διακεκριμένο επιστήμονα κο Ασκητή για την ανταπόκρισή του στην πρόσκληση αυτή, καθώς και για το ενδιαφέρον και την ευαισθησία που επέδειξε απέναντι στα ερωτήματα των γονέων.

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ


Ετικέτες:


00 inkefalonia general ad 300X250